Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Servicii publice

Facem rezerve de antiderapant

Salubris SA, firma de salubritate a Primăriei Iași, a finalizat licitația pentru furnizarea mai multor cantități de antiderapant. Comisia de evaluare a stabilit că oferta financiară a societății Strungariu & Co Rigams LM poate fi validată. Astfel, valoarea finală a contractului a ajuns la 1.298.000 de lei, fără TVA, aproape 260.000 euro.

„Conform programului anual al achizițiilor pentru anul 2023 și al referatului de necesitate emis de Secția II MCP (Măturători Căi Publice – n.r.) este necesară încheierea unui/unor contracte de furnizare materiale antiderapante (sare deszăpezire, clorură de calciu, inhibitor coliziune și nisip)”, se arată în caietul de sarcini.

Citiți un alt articol: Zilele Cardiologice.

Materialele vor fi folosite pentru deszăpezirea trotuarelor și a căilor de acces. Salubris a organizat licitații și pentru paza depozitului ecologic de la Țuțora.

S-a stabilit cantitatea necesară pentru activitatea de deszăpezire

Conform necesarului, firma care a câștigat licitația trebuie să furnizeze, la sediul Salubris, de pe strada Aurel Vlaicu, nr. 76, 200 de tone de clorură de calciu, 200 de tone de sare, 200 de metri cubi de nisip și 2.000 de kilograme de inhibitor coroziune.

„Livrările se vor face eșalonat în baza comenzilor transmise de autoritatea contractantă. Comenzile de aprovizionare se vor face în funcție de necesități și condițiile meteo. Autoritatea contractantă nu are obligați achiziționării întregii cantități de produse contractate. Transportul și toate costurile asociate sunt în sarcina exclusivă a contractantului. Produsele vor fi asigurate împotriva pierderii sau deteriorării intervenite pe parcursul transportului și cauzate de orice factor extern”, se mai arată în documentația procedurii.

Urmăriți-ne și pe paginile de socializare Instagram și Facebook.

octombrie 7, 2024

Eliminarea AVARIEI pe circuitul primar, magistrala 4...

septembrie 24, 2024

SC Servicii Publice Iași, amenajare peisagistică pe...