Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Consiliul Județean

Vom avea sau nu centură ușoară de ocolire?

Vom avea sau nu centură ușoară de ocolire? La finalul acestei săptămâni, consilierii județeni se vor reuni pentru a supune votului peste 30 de proiecte de hotărâre. Printre acestea se numără și cel cu privire la aprobarea ca lucrare de utilitate publică de interes județean a proiectului „Înființarea centurii ușoare de ocolire a Municipiului Iași”. Obiectivele specifice ale acestuia vizează reabilitarea și modernizarea mai multor sectoare de drum.

„Se aprobă declararea obiectivului de investiții Înființarea centurii ușoare de ocolire a Municipiului Iași” ca lucrare de utilitate publică de interes județean.

Află detalii și despre: Sterilizare câini fără stăpân.

Se aprobă planul de amplasament al lucrării. În contextul lansării apelului destinat pregătirii de proiecte de infrastructura prin Programul Operațional Asistenta Tehnica (POAT) 2014-2020, Axa prioritara 1 Întărirea capacității beneficiarilor de a pregăti și implementa proiecte finanțate din FESI și diseminarea informațiilor privind aceste fonduri, Obiectivul Specific 1.1 Întărirea capacității beneficiarilor de proiecte finanțate din FESI de a pregăti și de a implementa proiecte mature, Acțiunea 1.1.1 Asistența orizontala pentru beneficiarii FESI și specifică pentru beneficiarii POAT, POIM si POC, inclusiv instruire pentru aceștia și pentru potențialii beneficiari FESI, Consiliul Județean Iași a depus la ADR Nord-Est Piatra Neamț Fișa de proiect cu titlul «Înființarea centurii ușoare de ocolire a Municipiului Iaşi» înregistrata la ADR cu nr. 8023/01.09.2020, fiind încheiat contractul de finanțare nr. 1.1.152/ SMIS 145313”, este scris în proiectul de hotărâre respective.

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate informațiile!