Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Politic

Social democrații ieșeni în vizită la Bruxelles

Social democrații ieșeni în vizită la Bruxelles. Vicepreședintele organizației municipale PSD Iași, Florin Boca participă alături de colegi din administrația publică locală și județeană la o vizită de lucru. Aceasta vizează instituțiile Uniunii Europene din capitala Belgiei, Bruxelles.

„Uniunea Europeană reprezintă un factor decisiv în siguranța și evoluția țării noastre. Atât prin contribuția financiară, cât și prin tratarea problemelor sociale, UE reprezintă un organism esențial în parcursul României spre modernizare și poziționare ca stat cheie în Europa de Est.

Vezi un alt articol: Social-democrații din municipiul Iași își aleg structura de conducere.

De asemenea, am primit informații despre implementarea PNRR și despre viitoare programe de dezvoltare europene. Pe durata acestor zile am realizat, din nou, că social democrații reprezintă cu onoare România în cadrul Parlamentului European”, arată Florin Boca întro postare pe pagina sa de facebook.

La acestă vizită participă de lucru, cu scop informativ, și prefectul județului Iași. Bogdan Cojocaru alături de primari, parlamentari, consilieri locali și județeni ai Partidului Social Democrat Iași sunt la Bruxelles.

Urmărește-ne pe Facebook, dar și pe Instagram, pentru a fi primul care află noutățile!

octombrie 25, 2024

Campania electorală pentru alegerile prezidențiale din România...

octombrie 23, 2024

Alegerile care au avut loc la finalul...

octombrie 23, 2024

Senator Maricel Popa: Dragi ieșeni, prieteni și...

octombrie 23, 2024

Ciucă îi cere doamnei Lasconi să se...