Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Prefectură

Încă un pas important pentru dezvoltarea infrastructurii mari din regiunea Moldovei

Încă un pas important pentru dezvoltarea infrastructurii mari din regiunea Moldovei. Marți, 21 noiembrie, a fost semnat 𝐀𝐜𝐨𝐫𝐝𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐮 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐀𝐮𝐭𝐨𝐬𝐭𝐫𝐚𝐝𝐚 𝐏𝐚𝐬̦𝐜𝐚𝐧𝐢 – 𝐒𝐮𝐜𝐞𝐚𝐯𝐚. Proiectul presupune lucrări pe raza a patru unități administrativ-teritoriale din județul Iași, respectiv Pașcani, Valea Seacă, Tătăruși, Lespezi.

“Dezbaterea publică privind acordul de mediu din județul nostru a avut loc la Tătăruși, la finalul lunii septembrie, ocazie cu care am susținut necesitatea acestui proiect pentru întreaga zonă a Moldovei’”, a precizat prefectul județului Iași, Bogdan Cojocaru.

Citește un alt articol: Transportul la nivel județean este în centrul unei dispute juridice.

Acest nou tronson va avea o lungime de 62 de kilometri. Va lega Suceava de Autostrada Ploiești – Pașcani, dar și de Autostrada Ungheni – Iași – Târgu Mureș. “De asemenea, miercuri, 22 noiembrie, se va semna și ultimul contract de lucrări din A7, lotul 3 al tronsonului Ploiești – Buzău. A7, Ploiești – Pașcani. Finanțarea este integral cu fonduri prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă. Acești noi pași făcuți în implementarea proiectelor de infrastructură reconfirmă susținerea Guvernului condus de social-democratul Marcel Ciolacu pentru dezvoltarea Moldovei”, a mai adăugat Bogdan Cojocaru.

Tot prin 𝐏𝐍𝐑𝐑 se finanțează și două tronsoane din A8, respectiv Târgu Mureș – Miercurea Nirajului și Leghin – Târgu Neamţ (Moțca).

Urmăriți-ne și pe paginile de socializare Instagram și Facebook.

august 6, 2024

Avertizare de călătorie pentru românii care se...

martie 12, 2024

Ziua Gărzii Naţionale de Mediu. Garda Naţională...

martie 11, 2024

Tu ești pregătit? Noi suntem pregătiți să...

februarie 29, 2024

Legea pensiilor are și norme de aplicare....