Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Politic

Social-democrații și-au respectat promisiunea făcută în fața moldovenilor!

Social-democrații și-au respectat promisiunea făcută în fața moldovenilor! „Stimați locuitori ai Regiunii de Nord – Est, sunt extrem de bucuros să vă anunț că au fost aprobați indicatorii tehnico-economici pentru secțiunea montană a Autostrăzii Unirii A8, fiind vorba despre sectorul de 159 km cuprins între Miercurea Nirajului și Leghin”, precizează într-o postare pe rețelele de socializare senatorul Maricel Popa.

Iată că prin muncă și asumare social-democrații ajung să-și țină promisiunea făcută în fața dumneavoastră. Aceștia scriu istorie în ceea ce privește dezvoltarea infrastructurii naționale. Aprecierea mea se îndreaptă către cei care au muncit la îndeplinirea acestui deziderat. Oameni pe care de-a lungul timpului i-am cunoscut și în care am găsit toată susținerea pentru a lega Moldova, prin drumuri de mare viteză, de celelalte regiuni istorice ale țării!

Vezi și:Legea privind contractul de finanţare cu BEI pentru A7, promulgată.

„Reamintesc că de-a lungul timpului am luat parte la dezbaterile ce au avut loc pe subiectul realizării A8. Am făcut front comun pentru promovarea acestei investiții alături de directorul CNAIR și de echipa PSD Iași. Acest proiect fiind o prioritate pentru noi toți”, mai subliniază senatorul social-democrat.

Totodată, îl felicit pe ministrul și colegul Sorin Grindeanu pentru rezultatele obținute în fruntea Ministerului Transporturilor, unde dovedește, din nou, că priceperea și implicarea vin la pachet cu reușitele!

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram, pentru a fi primul informat!

octombrie 25, 2024

Campania electorală pentru alegerile prezidențiale din România...

octombrie 23, 2024

Alegerile care au avut loc la finalul...

octombrie 23, 2024

Senator Maricel Popa: Dragi ieșeni, prieteni și...

octombrie 23, 2024

Ciucă îi cere doamnei Lasconi să se...