Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Consiliul Județean

Sărbătoare la ansamblul ”Constantin Arvinte”

Felicitări Ansamblul Artistic Profesionist „Constantin Arvinte” al CJ Iasi pentru cei cinci ani plini de armonie și frumusețe artistică!

“Vreau să transmit întregii echipe, coordonată de managerul Petre Șușu, la mulți ani, cu multe succese și împliniri profesionale. Ansamblul ,,Constantin Arvinte” este o carte de vizită a județului Iași, una care ne recomandă la nivel national și international. Prin efortul pe care îl fac, colegii de la Ansamblu duc mai departe munca maestrului Constantin Arvinte și a tuturor celor care au contribuit la frumoase moștenire pe care o avem astăzi în tezaurul folcloric al județului Iași.

Vezi și:Conferințe de prestigiu, lansări de carte, spectacole și manifestări științifice la Zilele UMF Iași.

Fiecare spectacol pus în scenă de Ansamblul Constantin Arvinte este o sărbătoare a folclorului românesc. Le mulțumesc tuturor membrilor ansamblului pentru dedicarea și munca zilnică pe care o depun, care vin să întărească talentul minunat cu care i-a înzestrat Dumnezeu. La mulți ani, Ansamblul Artistic Profesionist ,,Constantin Arvinte”! La mulți ani în care să duceți folclorul până în inimile ieșenilor și a românilor de pretutindeni!” a transmis Președintele CJ Costel Alexe.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram, pentru a fi primul informat!