Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Constructorii se luptă pentru lucrările de infrastructură din comuna Răducăneni!

Primăria comunei Răducăneni din județul Iași a inițiat un proiect prin care se propune reabilitarea unui nou lot de drumuri. Pentru execuția lucrărilor, s-au primit 3 oferte la licitația deschisă. Un criteriu important de departajare între oferte este prețul cel mai mic.

Acest proiect face parte din Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, prin care se vor moderniza mai multe străzi din județul Iași. Primăria comunei Răducăneni a demarat recent procedura de licitație pentru reabilitarea drumurilor comunale și sătești, precum și pentru amenajarea intersecțiilor de pe DN28 și DJ 244F. Valoarea estimată a întregului contract este de 11.794.611 lei, adică peste 2 milioane de euro.

Citește și Spectacol caritabil la Hălăucești

La licitație s-au prezentat 3 companii: Conest SA, Enviro Construct SRL și asocierii Artcon Way SRL – Eky-Sam SRL. Acestea și-au depus ofertele în speranța de a câștiga contractul pentru execuția lucrărilor. Cea mai importantă componentă în procesul de selecție va fi prețul propus de fiecare ofertant. Astfel, oferta care va avea cel mai mic preț va fi considerată câștigătoare.

În comuna Răducăneni s-ar putea construi și locuințe destinate tinerilor în dificultate.

Comuna Răducăneni se pregătește să reabiliteze drumurile pe o porțiune de 7,5 km. Pentru a realiza acest proiect, constructorul care va câștiga licitația trebuie să intervină pe un tronson alcătuit din 14 drumuri, având o lungime totală de 7.527 de metri.

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate informațiile!

Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Poli Iași se pregătește pentru meciul cu...
Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Aeroportul scoate la licitație noi spații comerciale....
Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Trenul Chișinău-Iași va circula până la Holboca....
Primăria Pașcani

octombrie 25, 2024

Avem gaz metan în cartierul Gâștești. Primarul...