Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Politic

𝗧𝗦𝗗 𝗜𝗮𝘀̦𝗶 – 𝗲𝗻𝗲𝗿𝗴𝗶𝗲, 𝘂𝗻𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲, 𝘃𝗶𝗶𝘁𝗼𝗿

𝗧𝗦𝗗 𝗜𝗮𝘀̦𝗶 – 𝗲𝗻𝗲𝗿𝗴𝗶𝗲, 𝘂𝗻𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲, 𝘃𝗶𝗶𝘁𝗼𝗿. Florin Boca, vicepreședitele Organizației Municipale PSD Iași a fost prezent la Conferința județeană de alegeri a tineretului social democrat. Noua structură de conducere a primit votul de încredere din partea delegaților și s-a responsabilizat să ducă mai departe tradiția de succes a acestei structuri.

“Mărturisesc că de fiecare dată când particip la acțiuni ale TSD Iaşi mă încarc cu putere, veselie și cu energie. Acești tineri reprezintă nu numai viitorul organizației PSD Iași, ci viitorul comunității din acest județ. Mă bucur că aleg să se implice, să se dezvolte și să pună umărul la clădirea unei societăți mai bune.

Citește și: Ciucă: niciun candidat comun din partea PNL – PSD.

Pe Bogdan Crucianu, președintele validat în cadrul conferinței, îl cunosc de mulți ani. Este mai presus de toate un om valoros, un social-democrat convins și o persoană foarte harnică. Îl felicit pentru munca de-a lungul anilor în slujba TSD Iași și îi doresc mult succes în perioada ce urmează.

Am apreciat prezența domnului Mihai Alexandru Ghigiu în cadrul conferinței TSD Iași. Președinte al tinerilor social democrați la nivel național și șef al Cancelariei primului ministru, acesta și-a reiterat sprijinul pentru organizația noastră”, a subliniat Florin Boca.

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate informațiile!

octombrie 25, 2024

Campania electorală pentru alegerile prezidențiale din România...

octombrie 23, 2024

Alegerile care au avut loc la finalul...

octombrie 23, 2024

Senator Maricel Popa: Dragi ieșeni, prieteni și...

octombrie 23, 2024

Ciucă îi cere doamnei Lasconi să se...