Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Politic

Consilierul local Răzvan Timofciuc declarat incompatibil de ANI

Agenția Națională de Integritate a identificat conflicte de interese de natură administrativă, stări de incompatibilitate sau a sesizat organele de urmărire penală în cazul a zece aleși locali din țară. Pe lista publicată de ANI se regăsește și consilierul local din Consiliul Local Municipal Iași, Răzvan Timofciuc.

Astfel conform datelor publicate de ANI, acesta s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 15 iunie – 06 septembrie 2021, întrucât a exercitat simultan calitatea de membru al Consiliul de administrație al Spitalului Clinic de Recuperare Iași și funcția de vicepreședinte al filialei locale al unui partid politic. Persoana evaluată a încălcat prevederile art. 187, alin. (13) coroborat cu  prevederile art. 178, alin. (1), lit. f) din Legea nr. 95/2006.

Citește și: Ultima săptămână de cursuri înainte de vacanţa de iarnă.

“Totodată, menționăm faptul că la data de 28 decembrie 2021, Agenția Națională de Integritate a constatat și conflictul de interese în materie administrativă în cazul lui Timofciuc Răzvan, întrucât, în exercitarea mandatului 2016 – 2020, a participat la deliberarea și adoptarea a două Hotărâri ale C.L. Iași privind nominalizarea reprezentanților Consiliului în C.A. ale unităților de învățământ preuniversitar din Mun. Iași pentru anii școlari 2018 – 2019, respectiv 2019 – 2020, în baza cărora soția persoanei evaluate a fost numită membru în Consiliul de Administrație al Colegiului Național de Artă „Octav Băncilă” Iași”, se arată în comunicarea făcută de Agenția Națională de Integritate.


Nu uita să ne urmărești pe Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate informațiile!

octombrie 25, 2024

Campania electorală pentru alegerile prezidențiale din România...

octombrie 23, 2024

Alegerile care au avut loc la finalul...

octombrie 23, 2024

Senator Maricel Popa: Dragi ieșeni, prieteni și...

octombrie 23, 2024

Ciucă îi cere doamnei Lasconi să se...