Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Consiliul Județean

Ultima ședință ordinară din an pentru consilierii județeni

Consilierii județeni se vor reuni, astăzi, în ultima ședință ordinară a anului. Pe ordinea de zi sunt programate 40 de proiecte din diverse domenii de interes pentru județ. Printre acestea se află:

  • Aprobarea unui credit de angajament pentru anul 2023 și a unui credit bugetar pentru 2024, din surse externe nerambursabile, pentru „Extinderea și Dotarea Unității Funcționale Regionale de Urgență în cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii ‘Sf. Maria’ Iași”.
  • Dezbateri privind studiul de fezabilitate și indicatorii tehnico-economici pentru „Amenajarea unui Teren de Sport în cadrul Colegiului Tehnic ‘Ion Holban’ Iași”.

Vezi și:Pensionarii ieșeni respiră ușurați!

  • Discuții privind taxele, taxele speciale și tarifele pentru anul 2024.
  • Stabilirea tarifelor de închiriere pentru spațiile și terenurile din domeniul public/privat al Județului Iași, pentru anul 2024.
  • Aprobarea unui credit bugetar pentru anul 2024 pentru obiectivul de investiții „Înființarea Centurii Ușoare de Ocolire a Municipiului Iași”.
  • Recalificarea unui drum comunal și a trei tronsoane de drumuri comunale din comuna Bârnova, jud. Iași, în drum județean pentru realizarea obiectivului de investiții „Înființarea Centurii Ușoare de Ocolire a Municipiului Iași”.

Acestea sunt doar câteva dintre proiectele importante discutate de către consilierii județeni în cadrul ultimei ședințe a CJ Iași, reflectând o gamă diversă de preocupări pentru comunitatea locală. Deciziile luate vor avea un impact semnificativ asupra vieții locuitorilor și vor contribui la modelarea direcției de dezvoltare a județului în anul ce urmează. 

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram, pentru a fi primul informat!