Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Politic

Deputatul PSD Marius Ostaficiuc: ”Bugetul României nu se construiește cu circ! Scenele scandaloase din Parlament trebuie sancționate”

”Bugetul României nu se construiește cu circ! Scenele scandaloase din Parlament trebuie sancționate”. Parlamentarii din plenul Camerei Deputaților și Senatului României au aprobat proiectul de buget pe anul 2024. Proiect asumat de Coaliția de Guvernământ, document care cuprinde o serie importantă de noi investiții și nu numai în toate sectoarele de activitate. Propunerea de buget a fost însă umbrită de circul din plen făcut de reprezentanți ai opoziției. Au căutat cu orice preț să blocheze dezbaterile parlamentare. Disputele din Parlament au fost sancționate de reprezentanții social democraților, aleșii PSD arătând că parlamentarii opoziției și-au bătut joc de bugetul pe 2024. Poate cel mai important din ultimii ani pentru România.

Vezi și: Institutul Revoluției Române trebuie reorganizat!

Proiectul de buget a fost aprobat ceea ce este cel mai important lucru. Din păcate, discuțiile pe marginea bugetului nu au fost delco constructive, așa cum ne-am fi dorit. Au fost umbrite de un circ ieftin al colegilor parlamentari din opoziție. Nu a fost nicio diferență între cei de la AUR și cei de la USR. Nicio diferență între doamna senator Șoșoacă și ceilalți care au căutat scandal. Cei care s-au îmbrâncit și care nu și-au manifestat vreun interes pentru proiectul de buget, cât pentru următorii lor de pe rețelele sociale. Nu aceasta este politica pe care ne-o dorim cu toții. Nu aceasta este politica făcută în interesul românilor”, a transmis Marius Ostaficiuc, deputat PSD Iași.

Bugetul pe 2024 este unul extrem de important

Parlamentarul social democrat a menționat că bugetul pe 2024 este unul extrem de important, proiecție care cuprinde un procent ridicat dedicat investițiilor și care trebuie susținut de fiecare în parte.

România are nevoie de investiții, România are nevoie de susținere din partea tuturor grupurilor politice. Proiectul de buget pe 2024 este unul dedicat în mare parte dezvoltării, lucru pe care alți parlamentari nu au vrut să îl înțeleagă. Desigur că este mai ușor să faci scandal pentru ați induce în eroare următorii.

Un alt articol: Deputatul PSD Marius Ostaficiuc: Pensiile vor crește în două etape!

Toată lumea trebuie să înțeleagă că există cel puțin trei elemente esențiale pentru care se poate afirma că acest buget este mai bun decât toate bugetele făcute de partidele care au fost la putere și acum sunt în opoziție. Vorbim de cel mai mare buget pentru investiții, de asigurarea resursei pentru reforma pensiilor, dar și de cel mai mare buget pentru Educație. Din păcate, unii aleși ai românilor refuză să priceapă acest lucru”, a mai spus Marius Ostaficiuc, deputat PSD Iași.

Urmăriți-ne și pe paginile de socializare Instagram și Facebook.

octombrie 23, 2024

Alegerile care au avut loc la finalul...

octombrie 23, 2024

Senator Maricel Popa: Dragi ieșeni, prieteni și...

octombrie 23, 2024

Ciucă îi cere doamnei Lasconi să se...

octombrie 21, 2024

Ciolacu propune măsuri pentru sprijinirea familiilor și...