Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Politic

Mesajul deputatului Vasile Cîtea cu ocazia sărbătorii Crăciunului

În lumina stelelor care strălucesc cu gingășie pe cer și în mijlocul farmecului sărbătorii Crăciunului vă adresez cele mai călduroase și binecuvântate urări! Doresc să ne adunăm împreună pentru a celebra nu doar frumusețea acestor zile, ci și semnificația profundă a Nașterii Domnului.

Crăciunul nu este doar o sărbătoare a darurilor și luminilor strălucitoare, ci și o ocazie de a reflecta asupra darului suprem pe care l-am primit cu toții:

Nașterea Mântuitorului nostru Iisus Hristos.

În această perioadă, ne amintim de mesajul de speranță și iubire pe care Îl aduce nașterea Domnului. Acesta este un moment oportun să ne reamintim valorile creștine care ne unesc ca comunitate.

Citește și Cinematograful Dacia din Iași a primit autorizația pentru proiectul de dotare și extindere

Cu ocazia sărbătorii Crăciunului să ne deschidem inimile către această lumină divină. Să împărtășim generozitatea și compasiunea cu cei din jurul nostru. În această vreme a spiritualității, să găsim timp pentru rugăciune și contemplare. Să ne închinăm și să aducem mulțumiri pentru binecuvântările pe care le primim în fiecare zi.

Împreună, ca o comunitate unită în credință, să aducem un omagiu Mântuitorului nostru și să ne angajăm să trăim în conformitate cu învățăturile Sale, manifestând iubire, înțelegere și ajutor reciproc.

Sărbători fericite tuturor românilor!

Urmărește-ne pe Facebook, dar și pe Instagram, pentru a fi primul care află noutățile!

octombrie 25, 2024

Campania electorală pentru alegerile prezidențiale din România...

octombrie 23, 2024

Alegerile care au avut loc la finalul...

octombrie 23, 2024

Senator Maricel Popa: Dragi ieșeni, prieteni și...

octombrie 23, 2024

Ciucă îi cere doamnei Lasconi să se...