Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Opt unități de învățământ din județul Iași rămân închise

Opt unități de învățământ din județul Iași rămân închise

Opt unități de învățământ din județul Iași rămân închise și miercuri din cauza drumurilor impracticabile. Este vorba despre școala primară Tăutești, comuna Rediu, gradinița cu program normal Stroești din comuna Todirești, precum și școlile gimnaziale din Goești, Zmeu, Crucea, Osoi, Grajduri și Mironeasa.

Citește și Cantina școlară și clădirea în care funcționează internatul Colegiului Agricol „Vasile Adamachi” vor fi reabilitate

În schimb, toate unitățile de învățământ din municipiul Iași își reiau de astăzi activitatea, a declarat Luciana Antoci, șefa Inspectoratului Școlar Județean Iași.

„Sunt câteva unități de învățământ închise, din cauza faptului că drumurile sunt încă inaccesibile. De fapt, vorbim despre structuri, deci unități de învățământ fără personalitate juridică, astfel încât decizia a fost ca, atâta vreme cât nu se poate ajunge în unitățile respective de învățământ și profesorii care fac naveta din municipiu către aceste localități nu au acces în zonă, ca și mâine să rămână aceste unități de învățământ închise.

În municipiul Iași, miercuri dimineață toate școlile se deschid. Drumurile au fost, așa cum ați văzut, eliberate de zăpadă. E adevărat că va fi frig, dar trebuie să învățăm în condiții de iarnă”, a spus Luciana Antoci.

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate informațiile!

Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Poli Iași se pregătește pentru meciul cu...
Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Aeroportul scoate la licitație noi spații comerciale....
Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Trenul Chișinău-Iași va circula până la Holboca....
Primăria Pașcani

octombrie 25, 2024

Avem gaz metan în cartierul Gâștești. Primarul...