Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Anunțuri

Angajări în sectorul medical din Iași: au fost deblocate 262 de posturi

Angajări în sectorul medical din Iași: au fost deblocate 262 de posturi.

262 de posturi au fost recent deblocate în spitalele din Iași. La începutul verii trecute era necesar un număr de 600 de angajați, dar între timp s-au deschis și alte locuri din cauza pensionărilor, deceselor și plecării personalului medical în alte state. Vă prezentăm mai jos lista spitalelor din Iași care au nevoie de noi angajați.

Pe parcursul a doi ani, spitalele din Iași au fost în fața unei probleme acute de personal, ceea ce a provocat desfășurarea de garduri epuizante, oboseală și stres cronic, întrucât posturile au fost blocate.

Citește și 178 de locuri de muncă vor fi scoase la concurs de Spitalul de Copii Sf. Maria din Iași

La Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iași au fost eliberate 30 de posturi noi, inclusiv 1 post pentru medic, 18 pentru personalul auxiliar, 2 pentru posturile de specialitate și 9 locuri pentru personalul TESA.

La Spitalul Clinic de Urgență „Sf. Spiridon” din Iași a fost deschis un singur post pentru un medic. În ceea ce privește Spitalul Clinic de Recuperare, au fost deschise 9 posturi pentru personalul medical, respectiv 3 pentru medici, 3 pentru personalul auxiliar și 3 pentru asistenți sociali, analiști, șoferi și alte persoane auxiliare. La Spitalul Clinic „Dr. C.I Parhon” din Iași, sunt disponibile 1 post pentru medici, 6 posturi pentru personalul auxiliar și 1 post pentru personalul TESA.

Au fost eliberate 262 de posturi în spitalele și unitățile de asistență socială din Iași

La Spitalul Municipal de Urgență Pașcani au fost eliberate 38 de poziții, mai exact 7 pentru medici, 18 pentru personalul auxiliar, o poziție pentru personal de specialitate și 12 pentru personalul TESA.

La Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie din Iași, vor fi disponibile un post pentru medic, doi posturi pentru personal auxiliar, un post pentru personal de specialitate și patru posturi pentru personalul TESA.

La Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie „Cuza Vodă” din Iași, sunt vacante 18 posturi pentru personal auxiliar, un post pentru personal de specialitate și trei posturi pentru personalul TESA.

La Spitalul de Boli Cronice „Sf. Ioan” din orașul Târgu Frumos, s-au eliberat trei posturi pentru personalul auxiliar și un post pentru personalul TESA.

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate informațiile!

Primăria Iași

iulie 10, 2024

Post vacant de îngrijitoare la Spitalul Clinic...