Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Anunțuri

Meniu

Apă cu porția la Tătăruși și Lespezi

Apă cu porția la Tătăruși și Lespezi. Pentru a reface rezervele de apă potabilă, furnizorul de servicii APAVITAL S.A. introduce restricții în furnizarea apei potabile în mai multe localități din județul Iași.

În perioada 7 august – 7 septembrie 2023 (inclusiv), pentru refacerea rezervelor de apă potabilă, APAVITAL S.A. se află în neplăcuta situație de a furniza apă potabilă după program, zilnic, în intervalul orar estimat 5.00 – 10.00 și 16.00 – 21.00, către utilizatorii din localităţile Tătăruşi, Uda şi Pietrosu din comuna Tătăruşi.

În perioada 7 august – 7 septembrie 2023 (inclusiv), pentru refacerea rezervelor de apă potabilă, APAVITAL S.A. se află în neplăcuta situație de a furniza apă potabilă după program, zilnic, în intervalul orar estimat 5.00 – 10.00 și 19.00 – 23.00, către utilizatorii din localitatea Lespezi din comuna Lespezi.

Unde puteți face sesizări?

Există posibilitatea ca apa furnizată să prezinte o ușoară turbiditate la reluarea serviciului de aprovizionare. În acest caz, utilizatorilor li se recomandă să lase robinetul deschis timp de câteva minute. În acest interval apa revine la caracteristicile normale de potabilitate. Dacă problema persistă, APAVITAL S.A. pune la dispoziție numărul de telefon 0232.969 pentru sesizări. O echipă de specialiști va interveni pentru a remedia situația.

citește și: Ieșenii cu venituri mici vor fi conectați la apă și canalizare

Furnizorul de apă recomandă tuturor utilizatorilor afectați să își asigure rezerve de apă potabilă pentru perioada de restricționare.

Pentru informații suplimentare sau orice alte sesizări, cei afectați sunt încurajați să apeleze numărul de telefon 0232.969. Situația va fi monitorizată în permanență. APAVITAL S.A. depune eforturi pentru a asigura un serviciu de calitate în această perioadă sensibilă.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram, pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

iulie 10, 2024

Post vacant de îngrijitoare la Spitalul Clinic...
Primăria Iași

iulie 9, 2024

Eliminarea AVARIE – Termo-Service S.A.- Divizia termoficare....
Primăria Iași

iulie 9, 2024

Posturi vacante la Institutul de Boli Cardiovasculare „Prof....

Fatal error: Uncaught ErrorException: md5_file(/home/adminis/public_html/wp-content/litespeed/css/940c5f7e0e7acf563bd0cefe57a69ed3.css.tmp): failed to open stream: No such file or directory in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php:130 Stack trace: #0 [internal function]: litespeed_exception_handler(2, 'md5_file(/home/...', '/home/adminis/p...', 130, Array) #1 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php(130): md5_file('/home/adminis/p...') #2 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(837): LiteSpeed\Optimizer->serve('https://adminis...', 'css', true, Array) #3 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(330): LiteSpeed\Optimize->_build_hash_url(Array) #4 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(264): LiteSpeed\Optimize->_optimize() #5 /home/adminis/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): LiteSpeed\Optimize->finalize in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php on line 130