Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Anunțuri

Meniu

Fonduri pentru România

Comuna Ciortesti, județul Iasi, demarează proiectul „Realizare piste de biciclete în comuna Ciortesti, județul Iași” cod proiect C10-I1.4.-233 finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Componenta C10 – Fondul Local, investitiaI I1.4. – Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – piste pentru biciclete (și alte vehicule electrice ușoare) la nivel local/metropolitan.

Componenta C10 – Fondul Local abordează provocările legate de disparițiile teritoriale și sociale din zonele urbane și rurale, precum și mobilitatea urbană. Obiectivul acestei componente este asigurarea cadrului necesar pentru dezvoltarea durabilă a localităților din România prin investiții în infrastructura locală care vor susține reziliența și tranziția verde a zonelor urbane și rurale, precum și reducerea disparițiilor teritoriale la nivel regional, intra-regional și intra-județean. Totodată se urmărește asigurarea cadrului pentru reformarea și digitalizarea instrumentelor de planificare teritorială și urbană la nivelul autorităților publice locale. Comuna Ciortesti, județul Iasi, contribuie în mod direct la atingerea obiectivelor Componentei C10 I1.4.

Obiectivul proiectului este asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – piste pentru biciclete și alte vehicule electrice ușoare la nivel local cu lungimea de 6 km si latimea benzii intre 1 – 1.5 m.

Data de inceput a proiectului este 15.12.2022, iar data de finalizare este 15.04.2026, durata de implementare a acestuia fiind de 40 de luni, perioadă în care vor fi finalizate toate achizitiile și lucrările prevăzute prin Proiect.

Valoarea totală a proiectului este de 1.902.506,88 lei, din care valoarea eligibilă din PNRR fără TVA 1.598.745,28 lei și valoarea TVA aferentă cheltuielilor eligibile din PNRR 303.761,60 lei.

Primăria Iași

septembrie 29, 2023

Pelerinajul la moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva începe...
Primăria Iași

septembrie 29, 2023

Elevii și profesorii din toată țara vor...
Primăria Miroslava

septembrie 28, 2023

Creșa din Miroslava anunță deschiderea unui concurs...
Primăria Iași

septembrie 27, 2023

Iubitorii muzicii din Iași și din împrejurimi...