Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Anunțuri

Meniu

Se caută ieșeni cu studii superioare

Peste 160 de locuri de muncă, afișate de către Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Iași, sunt pentru cei care au studii superioare. Alte 589 de posture sunt pentru cei cu studii medii. Locurile de muncă sunt din domeniile serviciilor, confecțiilor, construcții sau industrii. De asemenea, in domeniul sănătății sunt libere 24 de posture.

Și oferta locurilor de muncă în străinătate este generoasă. Sunt libere aproape 300 de locuri de muncă în Norvegia. Este nevoie de constructori nave, electricieni, farmaciști, instalatori, mecanici și sudori. Olanda oferă posibilitatea angajării celor care vor să lucreze în agricultură.

Citiți și: Concursuri pentru posturile de informatician și muncitor întreținere la Lețcani.

Persoanele care se gândesc să plece la muncă în Austria pot alege dintre cele 77 de posturi vacante, putând activa ca sudor autogen, supraveghetor conducte industriale, supraveghetor construcții și reparații rezervoare, mașinist, montator instalații, mecanic întreținere instalații și constructor panouri de control.

Pentru cei care doresc să-și caute de muncă în Malta sunt vacante două posturi de agenți reactivare/retenție, două posturi de manager de cont, precum și un post de manager de cont VIP.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași
Primăria Iași

septembrie 22, 2023

Locuri de parcare scoase la licitație de...
Primăria Iași

septembrie 19, 2023

Insitutul Regional de Oncologie face angajări. Posturi...
Primăria Iași

septembrie 17, 2023

Centrul militar zonal Iași, prin Biroul Informare-Recrutare,...