Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Consiliul Județean

Meniu

Terenuri de sport în județ cu bani de la CJ

Terenuri de sport în județ cu bani de la CJ. Primăriile din județul Iași care au depus solicitări de finanțare pentru construirea de terenuri de sport și piețe au au semnat deja contractele pentru realizarea acestor proiecte. Valoarea totală a cererilor de finanțare înscrise în acest demers atinge suma de aproximativ 7,5 milioane de lei.

În localitățile Pașcani, Târgu Frumos și Hârlău, proiectele se concentrează pe amenajarea de piețe și construirea de terenuri de sport. „Președintele Consiliului Județean Iași, Costel Alexe, a semnat contractele de finanțare pentru proiectele selectate în cadrul sesiunii din anul 2023 a Programului Județean de Dezvoltare Economico-Socială Iași, pentru perioada 2021-2024. Valoarea totală a cererilor de finanțare câștigătoare se cifrează la 7.438.331,04 lei, cu 50% mai mult decât alocarea bugetară a aceleiași inițiative pentru anul 2022”, a fost menționat într-o postare publicată de liderul CJ Iași.

citește și: Școală modernă în Valea Lupului

În zona Pașcani vor fi construite patru terenuri de sport. Acestea sunt în Moțca, Mogoșești-Siret, A.I. Cuza și Heleșteni. Edilii acestor localități au fost convocați la sediul Consiliului Județean Iași pentru a semna contractele de finanțare.

Urmărește-ne pe Facebook, dar și pe Instagram, pentru a fi primul care află noutățile din județul Iași!

septembrie 29, 2023

19 unități administrativ teritoriale din județul Iași...

septembrie 27, 2023

Contract semnat pentru achiziția a 26 microbuze...

septembrie 27, 2023

Podul peste Bahlui de la Banu-Dumești, reabilitat...

septembrie 27, 2023

Președintele Consiliului Județean Iași Costel Alexe a...