Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

De interes

Meniu

Accident rutier în Iași: Două autospeciale de poliție s-au ciocnit

Accident rutier în Iași: Două autospeciale de poliție se ciocnesc. Într-un eveniment care a atras atenția întregului municipiu Iași, două autospeciale de poliție au fost implicate într-un accident rutier violent, producând daune materiale semnificative. Accidentul a avut loc în dimineața zilei de 28 septembrie, în proximitatea clădirii de birouri Ideo. Una dintre autospecialele de poliție a fost proiectată în șanț în urma impactului.

Conform comunicatului emis de Inspectoratul de Poliție Județean Iași (IPJ), evenimentul a avut loc în jurul orei 08:40. Acesta a implicat trei autoturisme, dintre care două autospeciale de poliție și o autoutilitară. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită în urmaaccidentului.

Cauza incidentului a fost identificată drept nepăstrarea distanței regulamentare de către conducătorul unei autospeciale de poliție față de autoturismul din față, ceea ce a condus la o coliziune violentă între cele două vehicule. Potrivit informațiilor oferite de IPJ, atât conducătorul autospecialei de poliție, cât și șoferul autoturismului au fost supuși testului alcoolscopic. Rezultatele au fost negative, semnificând că niciunul dintre aceștia nu se afla sub influența alcoolului în momentul accidentului.

Poliția imediat a izolat zona și a luat măsurile necesare

Scena accidentului a fost marcată de impactul violent care a avariat semnificativ cele două autospeciale de poliție implicate, iar una dintre ele a fost proiectată într-un șanț adiacent șoselei. Poliția imediat a izolat zona și a luat măsurile necesare pentru a restabili circulația rutieră și pentru a preveni eventualele pericole suplimentare.

Vezi un alt articol: Farmazon: Nu l-am denunțat eu pe Buzatu. Averea lui Buzatu a fost luată la verificat.

În acest moment, autoritățile desfășoară cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele accidentului și pentru a lua măsurile legale corespunzătoare. Este important de menționat că, în ciuda violenței impactului, nu au fost înregistrate victime în acest incident rutier nefericit.

Traficul în zonă a fost temporar afectat, dar a fost restabilit în timp util, permițând cetățenilor să-și continue activitățile fără probleme majore. Cu toate acestea, incidentul rămâne sub investigația autorităților, care vor lua toate măsurile necesare pentru clarificarea întregii situații de fapt și pentru stabilirea eventualelor responsabilități legale.
Urmăriți-ne și pe paginile de socializare Instagram și Facebook.

decembrie 8, 2023

Ministerul Muncii anunţă că va implementa, de...

decembrie 7, 2023

Căutați documentele necesare pentru recalcularea pensiei? Conform...