Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

De interes

Meniu

Afaceri de milioane cu un singur angajat

Afaceri de milioane cu un singur angajat. Potrivit datelor de la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului, 6.481 de firme din judeţul nostru au declarat în bilanţul aferent anului 2022 un singur angajat.

Profitul net cumulat al primelor zece firme ieşene cu un singur angajat a fost de 43,9 mil. lei în 2022. Asta ar însemna echivalentul sumei de 8,8 mil. euro. A fost în creştere cu 67% comparativ cu 2021. Atunci, când câştigul net al acestor firme în cadrul cărora “un angajat face cât zece” au însumat 26,3 mil. lei (5,3 mil. euro).

Potrivit celor de la ZDI, cap de listă este firma Agresiv C&B. Este controlată de vasluianul Gabriel Hăulică, societate prin care acesta face comerţ cu haine şi încălţăminte, afaceri care anul trecut au sărit pragul de 6 mil. euro.

Citiți și: Miroslava vs județul Iași

Pe ultimul loc se află firma Mnt Oil Trans. Are activitate comerţ cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi şi gazoşi şi al produselor derivate controlată de Mihai Munteanu, cu o cifră de afaceri în acelaşi an de peste 2 mil. euro. Pe lângă aceste două firme, pe lista noastră se mai regăsesc și alte societăţi. Acestea sunt: Detente Solutions, Yriss Casa, Luta Creative, Agri Transpro Trade, Opsguru, Arvi Invest Ro, Palas 2 şi Miroslava Development 4. Cea mai profitabilă firmă este Luta Creative. Are un câştig net pe anul trecut de aproape 16 mil. lei (3,2 mil. euro). Este o sumă destul de consistentă având în vedere faptul că vorbim despre o firmă cu un singur angajat.

Urmăriți-ne și pe paginile de socializare: Instagram și Facebook.

septembrie 29, 2023

Procuroarea Cristina Chiriac este și șefa DNA...

septembrie 29, 2023

Salariul minim net depășește 2.000 de lei...

septembrie 29, 2023

Un Porsche 911 Carrera, fabricat în 202,...

septembrie 29, 2023

Un pas important pentru sănătate: Crucea roșie...