Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

De interes

Meniu

Aici se va deschide Jumbo la Iași

Retailerul grec Jumbo, specializat în comercializarea de jucării și decorațiuni interioare, va deschide un magazin și la Iași. Deși se preconiza ca noul magazin va fi deschis în anul 2025, Jumbo se va deschide la Iași luna viitoare. Retailerul a început deja amenajarea spațiului și a montat chiar și sigla. Noul magazin va fi pe Bulevardul Socola, lângă Dedeman.

Magazinul Jumbo din Iași nu implică o construcție complet nouă, ci se bazează pe reabilitarea unei foste hale Iasitex. Una dintre intrări va fi dinspre bulevardul Socola, iar accesul auto se va face dinspre strada Bularga.

citește și: Hanul Trei Sarmale începe să prindă contur

Terenul pe care se află hala are o suprafață totală de 2,5 hectare, iar suprafața utilă a magazinului va fi de 23.329 de metri pătrați după amenajare. Magazinul de la Iași este al 15-lea din țară, având cea mai mare suprafață, de 2,4 hectare, cu două căi de acces. Jumbo Iași se va deschide cel mai probabil în luna octombrie.

În prezent, Jumbo operează o rețea de 15 hipermarketuri în România, din care 4 în București-Ilfov și câte unul în Timișoara, Oradea, Arad, Ploiești, Pitești, Constanța, Suceava, Bacău, Brăila, Brașov și Craiova, ultimul deschis toamna trecută.

Urmăriți-ne și pe paginile de socializare Instagram și Facebook.