Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

De interes

Meniu

Bătaie între două eleve

Bătaie între două eleve. Imagini revoltătoare filmate la o școală din municipiul Iași, în anul 2023! O elevă de clasa a VIII a fost bătută de către o colegă sub ochii trecătorilor! Incidentul a avut loc la Școala Gimnazială “Vasile Conta”.

Potrivit surselor, victima ar mai fi fost amenințată de către colega agresoare și i s-ar fi plâns dirigintei însă femeia i-ar fi spus că va lua măsuri la următoarea abatere. Astazi, agresoarea a trecut la fapte, lovind-o pe victimă cu pumnii și picioarele. Totul s-a petrecut sub ochii colegilor.

Citește despre: La 16 ani poți fi primar.

“Despre acest incident am fost informată de un inspector din cadrul Secției 6 de Poliție Iași, care mi-a telefonat pe numărul personal la ora 16, întrebându-mă dacă cunosc incidentul și dacă am văzut filmarea. Nu știam despre acest incident, nu văzusem nici acel filmuleț. Incidentul nu s-a produs în școală, s-a produs în afara școlii și în afara orelor de curs.

Am demarat o anchetă internă, am sesizat comisia de prevenire a violenței și comisia antibullying, am luat legătura cu consilierul școlar și în parteneriat cu Secția 6 de Poliție de care aparține școala noastră am stabilit ca mâine începând cu ora 9 să fie prezenți la școală pentru această anchetă. Vom aplica regulamentul școlar, vom urma toate procedurile care există la nivelul școlii, vom chema părinții și în parteneriat cu ISJ Iași și CJRAE vom demara activități de prevenire. Este un caz izolat și vom soluționa cu siguranță problema”, a declarat Anca ȚIBULCĂ, directoarea Școlii Gimnaziale “Vasile Conta” Iași.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram, pentru a fi primul informat!

decembrie 1, 2023

Alexandru Rafila, Ministrul Sănătății, a comunicat că,...

decembrie 1, 2023

Poliţele de asigurare încheiate de Euroins Asigurare...

decembrie 1, 2023

Două orașe din Germania, Dusseldorf, respective Stuttgart,...

noiembrie 30, 2023

Sistemul de Garanție-Returnare (SGR) a intrat în...