Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

De interes

Black Friday 2023 se apropie cu pași repezi!

Black Friday 2023: Ghidul cumpărăturilor inteligente

Black Friday 2023 se apropie cu pași repezi, oferind o oportunitate unică de a-ți achiziționa produsul dorit la prețuri reduse. Acest fenomen global atrage cumpărători din întreaga lume, atât în magazinele fizice, cât și online, pentru a profita de reducerile uriașe.

Evită capcanele: Cum să nu iei țeapă de Black Friday

Black Friday, cunoscut și sub denumirea de Vinerea Neagră, va avea loc pe 10 noiembrie 2023. Marchează debutul sezonului de cumpărături de sărbători și a devenit o tradiție pentru comercianți să ofere reduceri și oferte speciale pentru a atrage clienți entuziaști.

Vezi și: Primăria Iași lucrează la un proiect pentru construirea unui centru SPA.

Originea și semnificația Vinerei Negre

Tradiția Vinerei Negre a început în Philadelphia, SUA, în anii 1950, când străzile orașului erau aglomerate de trafic, iar magazinele erau luate cu asalt de cumpărători în căutare de chilipiruri. Această zi a primit denumirea de Vineri Neagră datorită agitației și a nevoii de intervenție a poliției pentru a menține ordinea.

Păcăleli de Black Friday: Ce trebuie să știi

În prezent, mulți comercianți organizează evenimente de Black Friday, oferind prețuri aparent reduse. Totuși, unele magazine pot recurge la tactici de manipulare a prețurilor, astfel încât ofertele să nu fie atât de avantajoase pe cât par.

Sfaturi pentru a evita înșelăciunile

Pentru a evita capcanele, recomandăm să verifici prețurile înainte de Black Friday și să compari ofertele disponibile. Fă o listă cu produsele dorite și prețurile lor în diferite magazine pentru a putea face comparații eficiente.

Cum să profiți de reducerile masive

Abonarea la buletinele informative ale magazinelor preferate poate aduce beneficii suplimentare, oferind acces la reduceri exclusive. Totuși, asigură-te că alegi surse de încredere și că nu îți dezvăluie datele personale fără consimțământul tău.

Vezi și: Asigurare RCA pentru trotinete și biciclete.

Unde să cumperi de Black Friday

În România, majoritatea companiilor mari vor oferi reduceri masive în perioada 10-12 noiembrie. Alege să cumperi de la magazine de încredere, indiferent dacă sunt corporații globale sau branduri locale. Susținerea afacerilor mici poate fi o opțiune valoroasă.

Siguranța online: Protejează-ți datele personale

Pentru a evita înșelăciunile online, alege să cumperi doar de la site-uri securizate, utilizează metode de plată sigure și verifică antecedentele vânzătorului înainte de a face achiziții.

Nu ezitați să ne urmăriți pe Facebook, respectiv pe Instagram, pentru a fi la curent cu toate informațiile din județ!

iulie 22, 2024

Ricky Martin a electrizat scena în seara...

iulie 22, 2024

Taxa pe lux a fost implementată în...

iulie 22, 2024

Update: La ora 12.00, într-un comunicat postat...

iulie 22, 2024

Lanțul francez Carrefour a concediat peste 900...