Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

De interes

Ce își doresc turiștii în vacanță?

Ce își doresc turiștii în vacanță? În esență este vorba despre 3 lucruri: cazare care să le asigure tot confortul, tratamente spa și alte proceduri relaxante și experiențe culinare.

În primul rând, experiența de relaxare începe de la opțiunea de cazare aleasă. Majoritatea turiștilor își doresc să meargă la sigur și să aibă parte de cele mai bune servicii. De aceea, ei aleg să selecteze hoteluri de 4 sau 5 stele, cu multe review-uri pozitive. Cel mai important aspect pe care toată lumea îl ia în considerare este curățenia camerei și a zonei de lobby. Calitatea patului și a saltelei, pernele și lenjeriile de pat de hotel reprezintă alți factori importanți care îi fac cu adevărat pe turiști să se relaxeze în propria cameră și să aibă un somn liniștit.

De asemenea, un alt lucru important pe care îl fac cei care caută o vacanță relaxantă este verificarea servicilor și a beneficiilor incluse, dar și a posibilităților suplimentare de care pot beneficia în cadrul hotelului precum zonă spa, restaurant, sală de fitness sau alte activități de relaxare, meditație sau yoga.

Citește și despre: Aqua Park în comuna Victoria.

Următorul pas este planificarea sesiunilor de spa cu care vor să se răsfețe în fiecare zi a concediului. De regulă, turiștii contactează spa-urile din zona în care se cazează. Se informează înainte despre tratamentele și serviciile pe care le oferă zona. Încearcă să programezi în cadrul locației tale diferite tipuri de masaje, terapii în apă, băi aromatice sau alte proceduri relaxante. Acest lucru îl alegi în funcție de preferințele și nevoile clienților. Oferă-le o atenție specială și tratamente personalizate, pentru a experimenta o stare de bine profundă și pentru a reveni în cadrul locației tale. 

Experiențele culinare, importante pentru turiști!

Nu în ultimul rând, oamenii își doresc să-și răsfețe papilele gustative! Una dintre cele mai plăcute activități în timpul vacanței este explorarea bucătăriei locale și încercarea preparatelor tradiționale specifice zonei. Pentru a se bucura cu adevărat de experiența culinară, turiștii organizează liste cu restaurantele sau localurile pe care doresc să le viziteze. Aceste liste includ atât restaurante de lux, unde pot experimenta preparate sofisticate, cât și localuri tradiționale, mai mici, unde savoarea autentică a mâncărurilor locale le va rămâne în amintire mult timp după vacanță. Prin urmare, turiștii își doresc să se bucure de fiecare masă și să descopere noutățile culinare în fiecare zi.

Urmăriți-ne și pe paginile de socializare: Instagram și Facebook.

iunie 21, 2024

România va adopta salariul minim european din...

iunie 21, 2024

Tradiții și practici în ziua cea mai...

iunie 21, 2024

Republica Moldova negocieri separate pentru aderarea la...

iunie 21, 2024

Începe vacanța mare. Elevii vor începe vacanța...