Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

De interes

Meniu

Crește salariul minim

Crește salariul minim. Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Adrian Câciu, a declarat la Antena 3 că salariul minim va creşte de la 1 octombrie.

”Salariul minim va creşte, la 3.300 de lei, cel puţin. În construcţii de la 4.000 de lei la 4.500 de lei.”, a spus Câciu, întrebat dacă va avea loc creșterea salariului minim discutată anterior. Sumele se referă la salariul minim brut.

Declarația lui Câciu vine după una pe care a făcut-o și premierul.

Citește și: Nimeni nu dă înapoi. Pensiile vor fi majorate.

”Deciziile pe care le avem în coaliţia de guvernare sunt, într-adevăr, cele legate de salariul minim şi creșterea acestuia. Creștere care a fost agreată, în principiu, în coaliția de guvernare. În discuţii a fost data de 1 octombrie şi a fost discuția pe 3.300 lei.”, a explicat Ciolacu la Antena 3.

Întrebat dacă poate confirma această creștere a salariului minim, începând cu 1 octombrie, ministrul Finanțelor Marcel Boloș a răspuns afirmativ: ”Da, este un angajament pe care partidele și l-au luat. Inclusiv prin programul de guvernare, la momentul la care Guvernul Ciolacu și-a început mandatul”, a spus ministrul.

Urmăriți-ne și pe paginile de socializare Instagram și Facebook.

iulie 12, 2024

Finanțare „Infrastructuri verzi” pentru municipiile din Nord-Est....

iulie 12, 2024

Medicii subliniază importanţa unei hidratări adecvate. Temperaturile...

Fatal error: Uncaught ErrorException: md5_file(/home/adminis/public_html/wp-content/litespeed/css/e2361dc71ecc3fac13401aabca96e4b5.css.tmp): failed to open stream: No such file or directory in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php:130 Stack trace: #0 [internal function]: litespeed_exception_handler(2, 'md5_file(/home/...', '/home/adminis/p...', 130, Array) #1 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php(130): md5_file('/home/adminis/p...') #2 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(837): LiteSpeed\Optimizer->serve('https://adminis...', 'css', true, Array) #3 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(330): LiteSpeed\Optimize->_build_hash_url(Array) #4 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(264): LiteSpeed\Optimize->_optimize() #5 /home/adminis/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): LiteSpeed\Optimize->finalize in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php on line 130