Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

De interes

Meniu

Din 2024 cresc tarifele de vizitare la Cetatea de Scaun

La cea mai recentă ședință, Consiliul Județean Suceava a adoptat un proiect de hotărâre referitor la taxele și tarifele pentru serviciile oferite de instituțiile județene și cele subordonate acestora. Muzeul Național al Bucovinei, ca și celelalte entități subordonate CJ Suceava, a propus ajustări în ceea ce privește taxele de vizitare și alte tarife aplicabile pentru obiectivele pe care le administrează. Toate acestea începând cu anul viitor. Aceste modificări sunt importante, având în vedere că MNB gestionează obiective de mare atracție turistică. Detaliile despre aceste schimbări sunt aduse la cunoștința publicului.

Vezi și:Am pierdut peste 53.000 de firme.

Pentru vizitarea Cetății de Scaun începând din 2024, se propune o creștere de 25% a tarifelor. Tariful pentru adulți va fi majorat de la 16 lei/persoană la 20 de lei. Pentru elevi și studenți va crește de la 4 la 5 lei.

Expoziția permanentă de la Muzeul de Istorie va avea o ajustare de 33% a tarifelor. Astfel, tariful pentru adulți va fi crescut de la 12 la 16 lei/persoană. Pentru pensionari va cunoaște o mărire de la 6 la 8 lei. Pentru elevi și studenți care doresc să viziteze Muzeul de Istorie în 2024, se propune o majorare a tarifului cu 25%, de la 8 la 10 lei.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram, pentru a fi primul informat!