Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

De interes

Restricție pe drumurile naționale

Drumuri naționale cu circulație restricționată din cauza viscolului. Restricție pentru autovehiculele cu masă totală maximă autorizată mai mare de 7,5 t pe DN 24B, km 33 – 49, Huși – Albița, județul Vaslui, începând cu ora 05:30 Restricție pentru autovehiculele cu masă totală maximă autorizată mai mare de 7,5 t pe DN 28, km 103 – 111, Cozia – Răducăneni, județul Iași, începând cu ora 06:30.

Se pare că vremea de iarnă și viscolul puternic au îngreunat deplasarea mai multor autovehicule. Autoritățile au luat deja măsuri pentru a preveni înzăpezirea căilor de acces importante. Conducătorii auto sunt rugați să fie dotați cu cauciucuri de iarnă pentru a nu rămâne înzăpeziți și pentru a evita accidentele care sunt tot mai frecvente în această perioadă. De asemena, sunt rugați să conducă preventiv și să respecte regulamentul în vigoare.

Vizibilitatea este una foarte scăzută de aceea încă de ieri, autoritățile au intervenit în cazul mai multor accidente de pe raza județului Iași:

Vezi și: Accidente grave pe drumurile din județul Iași.

Pe ambele sectoare, utilajele DRDP Iași intervin pentru restabilirea traficului. Informații privind starea drumurilor naționale din zona Moldovei:

Hartă interactivă: https://dispecerat.andnet.ro/dispecerat.php?acces=4421

Dispecerat DRDP Iași – tel. 0232/213168

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate informațiile!

iulie 12, 2024

Finanțare „Infrastructuri verzi” pentru municipiile din Nord-Est....

iulie 12, 2024

Medicii subliniază importanţa unei hidratări adecvate. Temperaturile...