Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

De interes

Meniu

După ce a condus cu o viteză de peste 170 km/h, procurorul Daniel Horodniceanu a câștigat procesul cu Poliția Vrancea

După ce a condus cu o viteză de peste 170 km/h, procurorul Daniel Horodniceanu a câștigat procesul cu Poliția Vrancea.

Fostul șef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, a obținut o victorie împotriva poliției din Vrancea în procesul pe care l-a intentat după ce a fost surprins conducând cu viteză excesivă.

Decizia judecătorilor a fost favorabilă lui Daniel Horodniceanu, vicepreședintele Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), în ciuda faptului că acesta a fost surprins circulând cu peste 170 km/h în județul Vrancea. Evenimentul a avut loc acum un an și jumătate.

La acel moment, permisul i-a fost reținut pentru 90 de zile de către polițiști, iar fostul șef al DIICOT a avut chiar un conflict cu forțele de ordine. Mai târziu, el a contestat decizia luată de autorități și acum Daniel Horodniceanu a reușit să câștige procesul împotriva Poliției Vrancea.

„Tribunalul constată că buletinul de verificare metrologică confirmă conformitatea tehnică a aparatului cinemometru și, fără a schimba opinia sa anterioară, subliniază că a analizat detaliat circumstanțele în care a avut loc înregistrarea”, se precizează în expunerea de motive a hotărârii.

Citește și Un cunoscut proprietar de hotel vrea să ridice bloc chiar în centrul Iașului

Decizia judecătorilor este motivată de faptul că „nu există dovezi clare că mașina condusă de apelant a fost cea urmărită pe toată durata înregistrării. În plus, s-a observat că în paralel cu mașina apelantului a circulat și un alt vehicul care pare a fi cel surprins de aparatul radar pe durata înregistrării”, potrivit Fanatik.ro.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

mai 17, 2024

Facebook VS Instagram – Ce preferă tinerii...

mai 17, 2024

Premierul Marcel Ciolacu s-a întâlnit cu mediul...

mai 17, 2024

Mai multe cofetării, patiserii și fast-food-uri ar...