Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

De interes

Meniu

Exclusiv: Fumul bombardamentelor rusești, deasupra Deltei Dunării

Noi bombardamente rusești au avut loc la granița României în ziua 560 a războiului declanșat de Rusia în Ucraina. Portul Chilia a fost lovit de drone iraniene astăzi dimineață. Fumul negru se răspândea asupra Deltei Dunării, până la 50 de kilometri de Chilia. Atacul a avut loc la 3 a.m. și a fost filmat de mai mulți români aflați în zona Chilia. MApN precizează că nici o dronă nu a căzut pe teritoriul românesc, deși atacurile rusești au avut loc la câteva sute de metri distanță.

Citește și: Virusul West Nile a ajuns și la Iași.

Ucrainienii au anunțat că sunt distrugeri și morți în districtul Izmail. Un angajat al unei întreprinderi agricole a fost ucis și au fost avariate infrastructura portuară și agricolă, spune guvernatorul regiunii, Oleg Kiper, potrivit The Guardian.

Miercuri dimineață, Rusia a lansat un atac masiv cu rachete asupra Kievului, scrie Reuters. Șeful administraţiei militare din capitala Ucrainei, Serhiy Popko, a declarat că sistemele de apărare antiaeriană ale ţării au doborât toate rachetele înainte ca acestea să ajungă la ţinte.

Urmărește-ne pe Facebook, dar și pe Instagram, pentru a fi primul care află noutățile din județul Iași!