Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

De interes

Meniu

Extindere rețea de apă în Zona Metropolitană

Extindere rețea de apă în Zona Metropolitană. Aproape 10 km de rețea de apă și 13 km de canalizare vor fi realizate pe raza comunelor Rediu și Holboca. Operatorul ApaVital a încheiat deja contractual de execuție a lucrărilor. De la valoarea estimată de 105 milioane de lei, contractul a fost semnat pentru 102,7 milioane. Șantierul va dura 20 de luni.

Pachetul de lucrări cuprinde reabilitarea și extinderea rețelei de alimentare cu apă (9583 ml) și a celei de canalizare (7003 ml prin înlocuire și 5853 ml prin extindere) în municipiul Iași. Se va face instalarea a 7 stații de pompare a apei uzate, extinderea rețelelor de canalizare în localitățile Dancu și Holboca (în lungime totală de 2655 m) și în localitățile Rediu și Breazu (în lungime totală de 15.883 m), cu stațiile de pompare aferente.

Citește și: Peste 6 km de drumuri din Ciurea vor fi rehabilitate.

Acest contract de lucrări ridică la 18 numărul loturilor atribuite. Alte cinci loturi sunt în diferite faze de licitație. Un lot este anulat. Instanța a admis o contestație pentru un pachet de lucrări în valoare de 80 de milioane de lei. Acesta era destinat zonei Hârlău-Cotnari.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram, pentru a fi primul informat!