Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

De interes

Încep înscrierile la grădiniță

Încep înscrierile la grădiniță.

Înscrierea la creșe și grădinițe se desfășoară în perioada 26 mai-14 iunie, conform metodologiei și calendarului stabilite de Ministerul Educației. În această perioadă, părinții și tutorii legali sunt invitați să depună dosarele de înscriere pentru copiii lor, asigurându-se că respectă toate cerințele și documentele necesare specificate în metodologie. Pe 14 iunie vor fi afișate listele copiilor înscriși și locurile disponibile după prima etapă de înscriere. Listele vor include numele copiilor admiși, precum și numărul de locuri rămase libere, oferind astfel o imagine mai clară a situației pentru cei care nu au reușit să obțină un loc în această etapă inițială.

Vezi și: Scandal la o grădiniță după ce o educatoare a țipat la copii.

Înscrierea în a doua etapă are loc între 17 iunie și 5 iulie. Părinții au o oportunitate nouă de a-și înregistra copiii la creșe și grădinițe. În această perioadă, părinții trebuie să completeze și să depună dosarele necesare, urmând pașii stabiliți de metodologie, pentru a asigura o înscriere corectă și completă. Pe 5 iulie urmează a fi anunțate listele copiilor înscriși și locurile rămase disponibile.
Între 19 și 29 august are loc etapa de ajustări. Aceasta este ultima șansă pentru părinții care nu au reușit să finalizeze înscrierea anterior să își depună dosarele și să încerce să obțină un loc pentru copiii lor. Aceasta e destinată înscrierii copiilor care nu au fost înscriși în primele două etape. Pe 30 august vor fi afișate listele copiilor înscriși și numărul de locuri disponibile după etapa de ajustări. Aceste liste vor oferi o imagine clară asupra situației finale a înscrierilor. Este esențial ca părinții să urmărească aceste termene și să fie atenți la anunțurile oficiale care oferă lămuriri în acest sens.

Urmărește-ne pe Facebook, dar și pe Instagram, pentru a fi primul care află noutățile!

iunie 14, 2024

Euro 2024: România în competiție, programul meciurilor...

iunie 14, 2024

Trenuri directe către litoralul românesc. Începând de...

iunie 14, 2024

Salariul minim european este supus dezbaterii publice....

iunie 14, 2024

Persoanele sub control judiciar și arest la...