Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

De interes

Meniu

Încep înscrierile pentru gala Green Report

Încep înscrierile pentru gala Green Report. Companiile, autoritățile și instituțiile care au derulat în ultimul an inițiative de sustenabilitate, au oportunitatea de a se înscrie până pe 15 Octombrie în competiția pentru Gala Green Report. Sunt cele mai prestigioase premii de mediu acordate proiectelor implementate în România.

“Deja la a treia ediție, competiția pentru premiul cel mai râvnit în protecția mediului, Gala Green Report, vine cu noutăți atât în ceea ce privește procedura simplificată de înscriere. Vine în ajutorul participanților, cât și în ceea ce privește categoriile la care pot participa reprezentanții mediului de afaceri și ai celui instituțional – adaptându-ne la realitățile economice și trendurile locale. Suntem încântați de continuarea parteneriatului cu membrii juriului, reprezentanți de marcă și specialiști internaționali în domenile lor de activitate. Aceștia asigură profesionalismul și transparență modului de jurizare, dând o reală greutate premiilor Galei Green Report.  Sperăm să vedem și la această ediție, un număr cât mai mare de proiecte înscrise în competiție. Credem că este esențial să recunoaștem și să premiem performanțele în domeniul sustenabilității din România. Pentru a încuraja și stimula și alte inițiative relevante atât pentru protejarea mediului cât și a oamenilor”, a declarat Raluca Fișer, Green Report.

Citiți și: Start pentru ”Serile Filmului Românesc”.

Tema ediției celebrează lumea în care trăim

Orașul de smarald este o călătorie între ceea ce avem și ceea ce ne dorim să realizăm. Vom descoperi parteneri de drum valoroși, vom afla soluții prin care putem depăși obstacolele și vom căpăta încredere în forțele proprii.

La competiție pot participa companii, organizații și instituții publice sau private cu sediul și operațiunile în România. Proiectul, inițiativa sau abordarea trebuie să fie implementate în România.

Ceremonia de premiere va avea loc pe data de 18 Ianuarie 2024. Se vor reuni lideri de afaceri, experți de mediu, ambasadori, reprezentanți ai guvernului și alți stakeholderi importanți din industrie.

Evaluarea și selecția companiilor finaliste vor fi realizate de către un juriu experimentat și imparțial. Va fi format din specialiști recunoscuți în domeniul auditului, mediului și sustenabilității.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram, pentru a fi primul informat!

aprilie 19, 2024

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate...

aprilie 19, 2024

Noaptea trecută, pasagerii unei aeronave au trăit...

aprilie 19, 2024

Conform ABC News, Israelul a efectuat un...