Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

De interes

Korn va fi prezent la ARTmania în 2024

Korn, una dintre cele mai influente trupe metal la nivel global în ultimii 30 de ani, va concerta în cadrul ediției din acest an a festivalului ARTmania, desfășurat în Piața Mare a orașului Sibiu. Organizatorii festivalului au anunțat cu entuziasm: „Doamnelor și domnilor, momentul mult așteptat a venit. Korn, legendarul grup american, va fi prezent la ARTmania 2024”. Alături de Korn, festivalul a confirmat și participarea trupei Spiritbox, tot din sfera metalului alternativ.

Trupa americană, a cărei muzică a influențat multiple generații de fani ai metalului, va urca pe scena din Piața Mare a Sibiului în seara de sâmbătă, 27 iulie. Concertul Korn din cadrul festivalului face parte din turneul european de promovare al ultimului lor album, „Requiem”, iar trupa a ales ARTmania pentru a-și întâlni publicul din România după aproape zece ani de la ultima lor apariție în țară.

Vezi și: Joi, Coaliția va lua o decizie cu privire la comasarea alegerilor.

Pe lângă Korn și Spiritbox, la ARTmania 2024 au fost anunțate și alte trupe importante precum norvegienii de la Satyricon, românii de la Taine, sibienii de la Alpha Q, precum și Borknagar (Norvegia), Monuments (Marea Britanie), The Flower Kings (Suedia) și Awake the Demons (România). Organizatorii promit că vor dezvălui noi nume în viitorul apropiat.

În prezent, pe site-ul ARTmania sunt disponibile abonamentele „presale II” la prețul de 450 de lei. Biletele care permit accesul fie în ziua de vineri, fie în cea de sâmbătă costă 333 de lei, în timp ce un bilet valabil pentru zilele de 26 și 27 iulie este 450 de lei. Biletele pentru fiecare zi în parte sunt disponibile la prețul de 350 de lei.

Programul festivalului pe zile este următorul:

Vineri, 26 iulie:

  • Satyricon
  • The Flower Kings
  • Alpha Q
  • Vor fi anunțate încă 3 trupe în curând

Sâmbătă, 27 iulie:

  • Korn
  • Spiritbox
  • Borknagar
  • Monuments
  • Taine
  • Awake The Demons

Duminică, 28 iulie:

În ultima zi a festivalului, spectacolele vor avea loc în curțile muzeelor din zona centrală a cetății sibiene, pentru a oferi un cadru mai intim. Acesta este primul pas în reintroducerea scenelor pe care în trecut au concertat nume iconice precum Peter Hammill, Deine Lakaien, 65days of static, Tides of Nebula sau Hauschka.

Urmărește-ne pe Facebook, dar și pe Instagram, pentru a fi primul care află noutățile din județul Iași!

iulie 15, 2024

Premierul Marcel Ciolacu s-a întâlnit cu reprezentanții...

iulie 15, 2024

Seceta afectează culturile agricole. Culturile agricole din...

iulie 15, 2024

In iunie 2024, inflația în România a...

iulie 15, 2024

Spania a învins Anglia cu 2-1 (Nico...