Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

De interes

Meniu

Licitație suspendată pentru podul peste Prut

Licitație suspendată pentru podul peste Prut. Pe platforma electronică pentru achiziții publice, licitația cu privire la construcția podului peste Prut, parte integrantă din autostrada A8, apare ca fiind suspendată.

Termenul de înscriere la licitație a expirat. Pe de altă parte, s-a mai întâmplat ca unele licitaţii ale Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere să fie suspendate. Motivul invocat de CNAIR fiind numărul mare de solicitări de clarificare a anumitor aspecte din caietul de sarcini.

Poate te interesează și: Licitație pentru locuri de parcare.

Valoarea estimată a podului este între 156,3 şi 162,6 milioane de lei. Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere se bazează în acest proiect pe finanţare prin Mecanismul pentru Interconectarea Europei – Componenta Mobilitatea Militară.

Lungimea obiectivului de investiţii este de 1 km (inclusiv drumul de legătură şi punctul de trecere a frontierei. Din lungimea obicetivului, 261 m reprezintă lungimea podului. Ofertele urmează să fie evaluate după componenta financiară (40 la sută), după perioada de garanţie (12 la sută – maxim pentru 120 de luni). Dar și după experienţa echipei şi metodologia de realizare a lucrării.

Odată atribuit contractul, el va avea o durată de cel puţin 84 de luni. Asta înseamnă, doi ani pentru proiectare şi execuţie, urmaţi de încă cinci ani, perioada de garanţie minimă admisă.

Urmărește-ne pe Facebook și Instagram pentru a fi la curent cu toate informațiile!