Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

De interes

Meniu

Litoralul pentru toți

La 1 septembrie începe ediția de toamnă a programului „Litoralul pentru toţi”. Prin acest program, românii se pot caza în hotelurile şi pensiunile clasificate din staţiunile de la Marea Neagră cu preţuri începând de la 35 de lei pe noapte.

Potrivit Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), pachetele turistice sunt cu până la 70% mai ieftine în comparaţie cu tarifele din vârf de sezon, majoritatea hotelurilor din acest program păstrând tarifele de anul trecut.

Programul „Litoralul pentru toţi” a ajuns la ediţia cu numărul 42 și se derulează în perioada 1 – 30 septembrie 2023. Se adresează tuturor turiştilor care vor să petreacă un sejur pe litoralul autohton în extra-sezon. Până în prezent s-au înscris în program 48 de hoteluri din toate staţiunile de pe litoral. Acestea pun la dispoziţia turiştilor un număr de aproximativ 5.000 de locuri de cazare pe noapte.

Citiți și: Ce își doresc turiștii în vacanță?

Reprezentanţii FPTR estimează că peste 100 de unităţi vor intra în acest program. Așadar, peste 40.000 de turişti ar putea beneficia de tarife reduse pe litoral în luna septembrie. Locurile vor fi vândute direct de hoteluri, dar şi prin agenţiile de turism partenere şi revânzătorii lor.

Septembrie aglomerat pe litoralul românesc

„Pe baza rezervărilor făcute până în acest moment, estimăm că luna septembrie va fi una aglomerată pe litoralul românesc. Interesul ridicat manifestat de turişti îi determină pe hotelieri să menţină unităţile de cazare deschise până la finalul lunii septembrie.”, a afirmat Dragoş Răducan, preşedintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc, potrivit Agerpres.

În programul „Litoralul pentru Toţi”, tariful pentru o noapte de cazare începe de la 35 de lei pe noapte, pentru o persoană, cel mai ieftin pachet, fără masă, putând fi achiziţionat la un hotel de 2 stele din staţiunea Eforie Nord, dacă se achiziţionează un sejur de minim 5 nopţi. În acest program s-au înscris hoteluri de 2 până la 4 stele. Tarifele propuse de hotelieri sunt pentru toate categoriile de turişti.

Urmăriți-ne și pe paginile de socializare: Instagram și Facebook.

mai 17, 2024

Premierul Marcel Ciolacu s-a întâlnit cu mediul...

mai 17, 2024

Mai multe cofetării, patiserii și fast-food-uri ar...

mai 16, 2024

Regulile privind vânzarea de fructe și legume...