Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

De interes

Meniu

Mesajul de Paște al lui George Tincu, candidat PSD la funcția de primar al comunei Bârnova

Mesajul de Paște al lui George Tincu, candidat PSD la funcția de primar al comunei Bârnova

Stimați locuitori ai comunei Bârnova,

Cu câteva zile înainte de minunata sărbătoare a Paștelui, doresc să vă transmit cele mai călduroase și sincere urări de bine. În această perioadă plină de semnificație și încredere, sărbătoarea Învierii Domnului ne aduce împreună într-o atmosferă de unitate, speranță și bucurie.

Paștele este un moment al reînnoirii și al credinței într-un viitor mai luminos și mai bun. Este un prilej de a ne aduna în jurul familiei noastre. De a ne reaminti de valorile esențiale ale iubirii, înțelegerii și compasiunii. În aceste zile binecuvântate, să ne deschidem inimile către cei din jur. Să fim mai buni și mai darnici, oferind sprijin și solidaritate celor care au nevoie.

În calitate de candidat la funcția de primar al comunei Bârnova, mă angajez să promovez și să susțin valorile unității, familiei și implicării active în comunitate. Prin colaborare și susținere reciprocă, putem construi împreună un viitor mai prosper și mai luminos pentru toți locuitorii noștri.

Vezi și: Pomeni electorale la Bârnova?

În această sărbătoare a Învierii, să ne reîntoarcem la rădăcinile noastre spirituale și să ne punem credința într-un viitor plin de speranță și prosperitate. Să fim mai buni unii față de alții, să fim mai implicați în viața comunității și să cultivăm un spirit de solidaritate și înțelegere reciprocă.

Sărbători fericite de Paște, pline de liniște, bucurie și armonie alături de cei dragi! 

Cu gânduri bune și căldură,

George Tincu 

Candidat PSD la funcția de primar al comunei Bârnova

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

mai 17, 2024

Facebook VS Instagram – Ce preferă tinerii...

mai 17, 2024

Premierul Marcel Ciolacu s-a întâlnit cu mediul...

mai 17, 2024

Mai multe cofetării, patiserii și fast-food-uri ar...