Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

De interes

Modificare trasee autobuze în data de 10 aprilie

Modificare trasee autobuze în data de 10 aprilie.

În data de 10 aprilie 2024, începând cu ora 08:00, din cauza lucrărilor de asfaltare ce vor avea loc pe Bulevardul Socola, între Strada Bucium și Bulevardul Primaverii, este necesară implementarea unor modificări temporare în circulația unor trasee de autobuz. Aceste ajustări sunt esențiale pentru desfășurarea lucrărilor în cele mai bune condiții și pentru minimizarea impactului asupra traficului urban.

Modificări trasee:

  • Autobuzele de pe traseele 19, 30, 30b, 202, 203 vor circula pe următorul itinerariu: Frigorifer – Str. Bucium – Calea Chișinăului – Bd. Primaverii – intersecția Cotnari;
  • Autobuzele de pe traseele 42, 43, 43c, 46 vor urma ruta: intersecția Frigorifer – Str. Bucium – Calea Chișinăului – Bd. Primaverii – Tudor Vladimirescu;
  • Pentru sensul de circulație Cotnari – Frigorifer, autobuzele vor menține traseul obișnuit, fără modificări;
  • Autobuzele de pe traseul 29 vor avea un itinerar modificat de la Baza 3 către Podu Roș, trecând prin Calea Chișinăului – Tesătura – Bd. Primaverii – Bd. Socola – Podu Roș.

„Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente și vă mulțumim pentru înțelegerea și cooperarea dumneavoastră în această perioadă în care se efectuează aceste lucrări.

Citește și O nouă companie aeriană va începe să opereze la Aeroportul Iași. Spre ce destinații se va zbura?

Echipa CTP Iași lucrează pentru a se asigura că modificările aduse vor avea un impact minim asupra rutinei dumneavoastre zilnice și că veți putea călători în continuare în confort și siguranță”, au transmis reprezentanții CTP Iași pe pagina de Facebook a companiei.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

iunie 14, 2024

Euro 2024: România în competiție, programul meciurilor...

iunie 14, 2024

Trenuri directe către litoralul românesc. Începând de...

iunie 14, 2024

Salariul minim european este supus dezbaterii publice....

iunie 14, 2024

Persoanele sub control judiciar și arest la...