Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

De interes

Meniu

Ne vaccinăm sau nu? Este bine să te vaccinezi?

Ne vaccinăm sau nu? Este bine să te vaccinezi? Răspunsurile le puteți găsi în noua campanie națională pentru conștientizarea importanței vaccinării. Sub sloganul „Ştiu, nu doar sper că o să fiu bine! Mă vaccinez!”, Ministerul Sănătății a lansat o Campanie naţională amplă, cu scopul de a informa și conștientiza populația cu privire la importanța vaccinării. Această inițiativă se bazează pe utilizarea mai multor spoturi TV și audio. Acestea sunt adaptate pentru principalele categorii de public: cel general, bebeluși, copii şi adolescenți, vârsta a III-a și persoanele aflate în grupe de risc.

Obiectivul central al campaniei este de a crește interesul și încrederea publicului în procesul de vaccinare. Decizia a fost luată având în vedere că, în timpul pandemiei COVID-19, încrederea în vaccinare a scăzut. Prin intermediul mesajelor audio-video, se încurajează ca toată lumea să se informeze cu privire la vaccinurile disponibile pentru diverse afecțiuni. Persoanele sunt încurajate să opteze pentru vaccinare pentru protejarea sănătății lor și a celor din jurul lor.

Intră acum pe www.provaccin.ro!

Ne vaccinăm sau nu? Este bine să te vaccinezi? Pentru a asigura accesul facil la informații relevante, Ministerul Sănătății a pus la dispoziție un site dedicat, www.provaccin.ro. Aici publicul poate găsi toate detaliile necesare cu privire la procesul de vaccinare și vaccinurile disponibile. Prin aceste informații, se dorește să se elimine miturile și neînțelegerile legate de vaccinare și să se asigure că fiecare persoană este bine informată înainte de a lua o decizie cu privire la vaccinare.

Citește și: Prețurile la alimente scad semnificativ.

Campania se va derula pe o perioadă de trei luni și beneficiază de un buget de aproape 22 de milioane de lei cu TVA, co-finanțat cu fonduri europene. Prin această alocare bugetară generoasă, se speră ca mesajele să ajungă la un număr cât mai mare de persoane din întreaga țară, iar astfel, conștientizarea privind importanța vaccinării să crească semnificativ.

În final, prin această Campanie Națională pentru Conștientizarea Importanței Vaccinării, Ministerul Sănătății demonstrează angajamentul ferm față de sănătatea publică și protecția populației, urmărind să creeze o comunitate sănătoasă și informată, capabilă să facă alegeri responsabile pentru bunăstarea generală.

Campania este susținută și de Direcția de Sănătate Publică Iași.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

aprilie 19, 2024

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate...

aprilie 19, 2024

Noaptea trecută, pasagerii unei aeronave au trăit...

aprilie 19, 2024

Conform ABC News, Israelul a efectuat un...