Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

De interes

Meniu

Nicolae Moraru, violatorul minorilor din Dragușeni, a fost arestat pentru 30 de zile

Nicolae Moraru, violatorul minorilor din Dragușeni, a fost arestat pentru 30 de zile. Fostul asistent maternal este acuzat de procurori că ar fi violat un băiețel de 9 ani și o fată de 13 ani, aflați în plasament la el. Decizia a fost luată de instanță, ieri, 21 ocotmbrie, în jurul orei 18.20. Din informațiile deținute în exclusivitate de adminis.ro, Nicolae Moraru, din Dragușeni, a fost reținut, de către polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Iași, în urma unei descinderi efectuate la domiciliul acestuia.

citește și: Oripilant: trei minori luați în plasament, violați de așa numitul tată

Anchetatorii au strâns destule dovezi care conduceau la concluzia că Moraru ar fi abuzat sexual de doi minori dintre cei trei aflați în plasamenul său. Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, a fost audiat la sediul Inspectoratului Județean de Poliție mai bine de șapte ore. Ulterior a fost prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

”Solutia pe scurt: Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iaşi în dosarul de urmărire penală nr. (…), în ceea ce îl priveşte pe inculpatul Moraru Nicolae. În baza dispoziţiilor art. 226 Cod de procedură penală rap. la art. 202 Cod de procedură penală şi art. 223 alin. (2) Cod de procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului Moraru Nicolae”, se arată pe portalul instanței de judecată.

Bărbatul este cercetat pentru săvârşirea infracțiunilor de ,,viol”, agresiune sexuală în formă continuată precum și de ,,rele tratamente aplicate minorului”.

Urmărește-ne pe Facebook, dar și pe Instagram, pentru a fi primul care află noutățile din județul Iași!