Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

De interes

Noaptea companiilor

Un ieşean mutat la Cluj de aproape 8 ani aduce şi în oraşul nostru “Noaptea companiilor”. Eveniment în care pot fi văzute “pe viu” condiţiile de muncă din cadrul firmelor care îşi vor deschide porţile vizitatorilor.

În Cluj, evenimentul este deja la a treia ediţie. ”Ziarul de Iași” prezintă firmele ieșene care s-au înscris deja la eveniment. Acestea sunt Bitdefender, Splendid Development România, Preh România, Tremend Software Consulting şi Şcoala informală de IT, organizatorii aşteptând confirmarea şi de la alte companii din oraş.

Vezi un alt articol: Afaceri de milioane cu un singur angajat.

Octavian Minea, organizatorul acțiunii, a declarat că persoanele care îşi caută un job îşi pot forma astfel o imagine clară asupra mediului în care ar putea lucra. Evenimentul se va desfăşura de la ora 16 şi până la miezul nopţii.

Vizitatorii vor călători gratuit între sediile firmelor cu un autobuz pus la dispoziţie de organizatori, coborând la staţia companiei unde se oferă un loc de muncă pe profilul lor, iar după vizită vor fi preluaţi de următorul autobuz ca să îi ducă mai departe. Evenimentul va avea loc pe data de 9 noiembrie.

Urmăriți-ne și pe paginile de socializare: Instagram și Facebook.

iulie 22, 2024

Ricky Martin a electrizat scena în seara...

iulie 22, 2024

Taxa pe lux a fost implementată în...

iulie 22, 2024

Update: La ora 12.00, într-un comunicat postat...

iulie 22, 2024

Lanțul francez Carrefour a concediat peste 900...