Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

De interes

Meniu

O companie importantă oferă salarii de 5800 de lei

O companie importantă oferă salarii de 5800 de lei. Compania finlandeză, Nokian Tyres, vine cu vești bune pentru angajații din România, oferind oportunități de muncă atrăgătoare. Aceasta își transferă producția din Rusia în România, inițiind construcția unei noi fabrici în Bihor. Va avea o investiție de peste 650 de milioane de euro, generând peste 500 de noi locuri de muncă pentru români. Mutarea fabricii este considerată strategică și reprezintă un impuls important pentru economia locală. Nokian Tyres este un jucător semnificativ la nivel internațional în industria anvelopelor pentru autovehicule. Aceasta având puncte de lucru în Finlanda și Statele Unite ale Americii.

Vezi și: USR cere demiterea conducerii CTP.

Compania a solicitat un ajutor financiar de 99 de milioane de euro de la stat, pentru a susține proiectul și a crea un mediu favorabil pentru menținerea investiției pe termen lung în România.

Remarcabile sunt și salariile oferite angajaților români. Acestea se estimează la peste 5.800 lei net lunar, aproape dublu față de media actuală în regiune. Fabrica din Oradea va produce anvelope pentru SUV-uri și alte autovehicule de clasă mare, având ca principal focus piețele din Europa centrală. În alegerea locației, compania a evaluat 40 de amplasamente, luând în considerare aspecte precum forța de muncă disponibilă, infrastructura logistică, sursele de energie verde și accesul la calea ferată.

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate informațiile!

aprilie 19, 2024

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate...

aprilie 19, 2024

Noaptea trecută, pasagerii unei aeronave au trăit...

aprilie 19, 2024

Conform ABC News, Israelul a efectuat un...