Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

De interes

O copilă în vârstă de 9 ani a murit în urma unor posibile agresiuni din partea mamei

O copilă în vârstă de 9 ani a murit în urma unor posibile agresiuni din partea mamei. Fetița din Galați a decedat miercuri. Există suspiciuni că decesul ei a survenit în urma unor agresiuni primite de la propria sa mamă. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați au inițiat o anchetă privind presupusa comitere a infracțiunii de omor în cadrul unei familii.

„Un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați s-a autosesizat cu privire la presupusa infracțiune de omor în cadrul unei familii. Având în vedere că la data de 31.01.2024 a avut loc decesul unei minore în vârstă de 9 ani în municipiul Galați. Există suspiciuni că moartea acesteia a fost violentă. Posibil cauzată de acțiunile mamei sale”, conform unui comunicat de presă emis de reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați.

citește și: Inadmisibil! Pliante electorale PNL la Inspectoratul Școlar Județean. Nu politizați Educația!

În prezent, anchetatorii efectuează cercetări in rem și au început urmărirea penală în legătură cu fapta susținută. Asta în scopul stabilirii circumstanțelor în care a survenit decesul minorei și a eventualei vinovății a persoanelor implicate.

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate informațiile!

iulie 15, 2024

Premierul Marcel Ciolacu s-a întâlnit cu reprezentanții...

iulie 15, 2024

Seceta afectează culturile agricole. Culturile agricole din...

iulie 15, 2024

In iunie 2024, inflația în România a...

iulie 15, 2024

Spania a învins Anglia cu 2-1 (Nico...