Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

De interes

Meniu

Peste 50 de incidente au solicitat intervenția echipajelor Secției Drumuri Naționale Iași

Peste 50 de incidente au necesitat intervenția echipajelor Secției Drumuri Naționale Iași la sfârșitul săptămânii trecute, sâmbătă. Aceste intervenții au vizat tractarea sau scoaterea din decor a vehiculelor echipate cu anvelope de vară sau extrem de uzate. Ca urmare a avertismentului de cod galben pentru ninsori abundente. Informațiile furnizate de Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Iași indică faptul că cele mai multe situații s-au înregistrat pe Drumul Național 28, traseul Cozia – Răducăneni, și pe Drumul Național 24, Poieni – Păun, în zona intrării în municipiul Iași dinspre Vaslui.

„Aceste evenimente nu au provocat consecințe majore, ci doar daune materiale și blocaje temporare în trafic. Cu toate acestea, durata acestora a fost scurtă, datorită intervenției echipajelor DRDP Iași, cu sprijinul Poliției și al Prefecturii Iași. Echipajele DRDP Iași sunt active în mod constant pentru a asigura circulația pe toate sectoarele pe care le gestionează”, a menționat DRDP Iași pe rețelele de socializare.

Citește și: VIDEO! A venit iarna la Iași! Cum arată prima zăpadă în județ

Totuși, DRDP Iași face un apel către șoferii auto să nu plece la drum fără să aibă vehiculele echipate corespunzător pentru sezonul de iarnă.

„Este esențial nu doar pentru a evita blocajele în trafic și sancțiunile Poliției, ci și pentru a preveni producerea de evenimente rutiere grave. Vă rugăm să circulați cu atenție”, a precizat sursa citată.

Informaţii privind starea drumurilor naţionale din zona Moldovei pot fi obţinute la dispeceratul DRDP Iaşi – tel. 0232/213168, dispecerat CNAIR: 021.9360, 021.264.33.33, 021.264.33.34, TELVERDE – 0800.809.360.

Urmărește-ne pe Facebook, dar și pe Instagram, pentru a fi primul care află noutățile din județul Iași!

decembrie 1, 2023

Alexandru Rafila, Ministrul Sănătății, a comunicat că,...

decembrie 1, 2023

Poliţele de asigurare încheiate de Euroins Asigurare...

decembrie 1, 2023

Două orașe din Germania, Dusseldorf, respective Stuttgart,...

noiembrie 30, 2023

Sistemul de Garanție-Returnare (SGR) a intrat în...