Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

De interes

Meniu

Premiu de peste 3 milioane de euro la Joker în acest weekend

Premiu de peste 3 milioane de euro la Joker în acest weekend. Loteria Română pune la bătaie premii consistente în acest weekend. Cel mai mare pot este la Joker. Reportul de joi se cifrează la peste 15,8 milioane de lei, adică peste 3 milioane de euro. Persoana care va ghici cele 5 numere norocoase plus Jokerul are șansa de a câștiga suma de peste 1,5 milioane de euro după plata taxelor și impozitelor.

La extragerea de joi, 22 de persoane au reușit să ghicească doar 4 din cele cinci numere norocoase. Premiul pentru această categorie a fost 1157 lei.

citește și: S-a câştigat marele premiu la Loto 6/49

Și la Loto 6/49 este un report frumușel de aproape 6 milioane de lei. La extragerea de joi, șapte persoane au ghicit cinci din cele șase numere câștigătoare. Premiul pentru această categorie a fost de puîin peste 18.000 de lei brut. Și la categoria Noroc de la Loto 6/49 s-a reportat o sumă semnificativă. Având în vedere că niciun jucător nu a prin numărul format din șapte cifre, reportaul a ajuns astfel la 6,64 milioane lei.

O surpriză s-a produs la extragerea de joi, 26 octombrie, la extragerea Loto 5/40. Aici, o persoană a reușit să ghicească cele cinci numere câștigând astfel puțin peste un milion de lei brut. După plata taxelor și impozitelor, câștigătorul va rămâne cu aproximativ 600.000 de lei.

Urmăriți-ne și pe paginile de socializare Instagram și Facebook.

decembrie 8, 2023

Protestele spontane ale grefierilor continuă să blocheze...

decembrie 8, 2023

Ministerul Muncii anunţă că va implementa, de...

decembrie 7, 2023

Căutați documentele necesare pentru recalcularea pensiei? Conform...