Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

De interes

Meniu

Prima Asociație a Ospitalității din Iași

Prima Asociație a Ospitalității din Iași va fi înființată zilele acestea. Reprezentanții tuturor Asociațiilor Patronale din HORECA din România se reunesc la Iași, în perioada 17-19.09.2023. Scopul este de a susține și sprijini constituirea Asociației Patronale a Industriei Ospitalității Iași. Municipiul Iași se alătură astfel celorlalte 21 de asociații din țară.

Pe lângă intâlnirile cu industria locală, hotelieri, operatori de restaurante, cafenele, operatori de agrement și organizatori de evenimente, se va derula o întâlnire publică cu reprezentanții autorităților locale. În carul acestei întâlniri se vor consolida dialogul și comunicarea în direcția dezvoltării industriei locale a ospitalitătii. De asemenea, se va promova și Destinația Iași.

citește și: Aici se va deschide Jumbo la Iași

La întâlnirea de la Iași vor participa Mihai Chirica – Primar al Municipiului Iași, Petru-Bogdan Cojocaru – Prefect al Județului Iași, Costel Alexe – președintele Consiliului Județean Iași, Romeo Vatră – director Aeroportul Iași, Alexandru Popescu – președinte Destination Iași, Florin Jianu- Președinte al CNIPMMR, Stere Fudulea-Secretar General al CNIPMMR, Ovidiu Gheorghe-Consilier de stat în Cancelaria Prim-Ministrului României, precum și președinții asociațiilor similare între care amintim București, Oradea, Cluj, Brașov sau Timișoara.

Asociația Patronală are scopul de a funcționa ca un liant între reprezentați din industria HORECA din Iași, autoritățile locale și naționale. Asociația va contribui și la o mai buna cooperare a acestora.

Urmăriți-ne și pe paginile de socializare Instagram și Facebook.