Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

De interes

Rezultatele finale ale sesiunii speciale a examenului de Bacalaureat vor fi afișate astăzi

Rezultatele finale ale sesiunii speciale a examenului de Bacalaureat vor fi afișate astăzi. Astăzi vor fi afișate rezultatele finale ale sesiunii speciale a examenului de Bacalaureat. Sesiune la care au participat 186 de elevi olimpici. Majoritatea acestor elevi au obținut note de trecere, demonstrând astfel un nivel ridicat de pregătire și dedicare. Doar 16 candidați nu au reușit să promoveze examenul. Acest lucru reprezintă un procent mic în comparație cu numărul total de participanți.

Tot luni, încep înscrierile pentru sesiunea de vară a Bacalaureatului, destinată celorlalți absolvenți de liceu. Prima probă scrisă, la Limba și literatura română, va avea loc pe 1 iulie. Rezultatele finale ale acestei sesiuni vor fi publicate pe 12 iulie, oferind elevilor și părinților timp pentru a pregăti eventualele contestații sau alte demersuri necesare.

Vezi și: Chiul în masă.

Aceasta este o perioadă crucială

Elevii de clasa a VIII-a se pregătesc pentru Evaluarea Națională, care va începe pe 25 iunie. Aceasta este o perioadă crucială pentru acești elevi, deoarece rezultatele obținute la Evaluarea Națională vor influența admiterea la liceu. Probele de examen vor testa cunoștințele și abilitățile acumulate în anii de gimnaziu, iar pregătirea intensă este esențială pentru a obține rezultate bune.

Înscrierea pentru Bacalaureat și Evaluarea Națională este un moment important pentru elevi, părinți și profesori. Este esențial ca toți cei implicați să fie bine informați și să respecte termenele stabilite pentru a evita orice probleme. De asemenea, este important să se asigure că toți elevii au acces la resursele necesare pentru a se pregăti corespunzător pentru aceste examene.

Afișarea rezultatelor sesiunii speciale de Bacalaureat și începerea înscrierilor pentru sesiunea de vară marchează un moment important în calendarul educațional. De asemenea, pregătirea pentru Evaluarea Națională este în plină desfășurare, iar toate eforturile se concentrează pe asigurarea unui proces de examinare corect și sigur pentru toți elevii implicați.

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și pe Facebook pentru a fi la curent cu toate informațiile!

iunie 14, 2024

Euro 2024: România în competiție, programul meciurilor...

iunie 14, 2024

Trenuri directe către litoralul românesc. Începând de...

iunie 14, 2024

Salariul minim european este supus dezbaterii publice....

iunie 14, 2024

Persoanele sub control judiciar și arest la...