Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

De interes

Meniu

Secretarul General Adjunct al NATO, Mircea Geoană, vine la Iași

Secretarul General Adjunct al NATO, Mircea Geoană, vine la Iași. Camera de Comerț și Industrie Iași vă adresează invitația de a participa la o foarte interesantă dezbatere cu tema:

Securitate economică și Inovare pe flancul estic al NATO și UE.

Acest eveniment va aduce în prim-plan subiecte de importanță crucială și de mare actualitate. Va oferi o platformă de discuție și schimb de idei cu Secretarul General Adjunct al NATO, Mircea Geoană:
– Securitate economică în contextul actual: Cum pot NATO și UE contribui la consolidarea securității economice în regiunea noastră?
– Inovare și tehnologie: Cum pot inovațiile tehnologice să susțină securitatea economică și stabilitatea pe Flancul Estic?

Vezi și: Sondaj INSCOP: Mircea Geoană, favoritul românilor la alegerile prezidențiale.
– Parteneriate și colaborare regională: Cum pot statele membre ale NATO și UE să colaboreze mai eficient pentru a aborda provocările comune legate de securitatea economică?
– Perspective și soluții pentru viitor: Care sunt pașii următori și strategiile necesare pentru a asigura o securitate economică durabilă și inovare pe Flancul Estic?
– Iași: potențialul și asumarea rolului de hub regional în relația cu Republica Moldova.
Participarea la acest eveniment este gratuită, exclusiv pe baza înscrierii și a confirmării prealabile din partea organizatorului, în limita locurilor disponibile.
Vă rugăm să confirmați participarea completând formularul online până miercuri,
15 noiembrie, ora 18.00: https://forms.gle/tk25CGXR9Aac9tF98

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram, pentru a fi primul informat!

iulie 12, 2024

Finanțare „Infrastructuri verzi” pentru municipiile din Nord-Est....

iulie 12, 2024

Medicii subliniază importanţa unei hidratări adecvate. Temperaturile...

Fatal error: Uncaught ErrorException: md5_file(/home/adminis/public_html/wp-content/litespeed/css/c8d65f9f7139e2ff9a0c4c5950ce9ab4.css.tmp): failed to open stream: No such file or directory in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php:130 Stack trace: #0 [internal function]: litespeed_exception_handler(2, 'md5_file(/home/...', '/home/adminis/p...', 130, Array) #1 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php(130): md5_file('/home/adminis/p...') #2 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(837): LiteSpeed\Optimizer->serve('https://adminis...', 'css', true, Array) #3 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(330): LiteSpeed\Optimize->_build_hash_url(Array) #4 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(264): LiteSpeed\Optimize->_optimize() #5 /home/adminis/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): LiteSpeed\Optimize->finalize in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php on line 130