Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

De interes

Sediu nou pentru polițiști

Serviciul Rutier, dar și două secții de Poliție, mai au puțin de așteptat până să se mute în sediu nou. Fostul imobil Modloplast, de pe Calea Chișinăului, este aproape de inaugurare. Finisajele exterioare au fost realizate, iar acum se lucrează în interior. Foarte probabil, polițiștii se vor putea muta în noua clădire până la finalul acestui an, având în vedere stadiul avansat al lucrărilor.

Clădirea va găzdui Serviciul Rutier, Secția 4 (acum în Tătărași) și Secția 5 (acum în Bucium). Acest lucru este conform informațiilor din documentația de atribuire a contractului de lucrări.

Vezi un alt articol: Polițist reținut în dosarul „Fabrica de vise”.

„În clădirea C1 se propune realizarea unor spații de birouri, săli sedintă, camere depozitare/arhivă, spații de relații cu publicul, spațiu pentru centrala termică(la parter), cameră tehnică curenți slabi(etaj I), grupuri sanitare, spații de circulație comună(holuri și casa scării). În clădirea C2 se propune realizarea unor spații de relații cu publicul.

Terenul din incinta imobilului se propune a fi amenajat exclusiv pentru parcări auto, concomitent cu refacerea tuturor împrejmuirilor, mai puțin zonele din aliniamentul stradal”, se precizează în caietul de sarcini.

Urmăriți-ne și pe paginile de socializare: Instagram și Facebook pentru a fi la curent cu toate informațiile din județul tău!

iulie 22, 2024

Ricky Martin a electrizat scena în seara...

iulie 22, 2024

Taxa pe lux a fost implementată în...

iulie 22, 2024

Update: La ora 12.00, într-un comunicat postat...

iulie 22, 2024

Lanțul francez Carrefour a concediat peste 900...