Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

De interes

VIDEO: Șoșoacă a rămas fără permis

Șoșoacă a rămas fără permis. Senatoarea Diana Șoșoacă a fost sancționată cu suspendarea permisului de conducere pentru o perioadă de 3 luni. Aceasta a primit și o amendă, după ce a fost surprinsă conducând cu o viteză de 110 km/h pe un tronson de drum unde limita legală era de 40 km/h. Conform informațiilor oferite de IPJ Ilfov, incidentul a avut loc pe DN7, la km16+600. Polițiștii rutieri din Buftea au întreprins aceste măsuri în conformitate cu prevederile legale.

Vezi și: Simion şi Şoşoacă, huiduiţi la protestul transportatorilor şi fermierilor.

Femeia oprită de polițiști este senatorul Diana Șoșoacă. Întreaga discuție cu agenții de poliție a fost filmată și postată pe Facebook, conform informațiilor furnizate de Digi24. În timpul interacțiunii cu forțele de ordine, Șoșoacă i-a insultat și amenințat pe polițiști, refuzând să semneze procesul verbal și negând acuzațiile de viteză excesivă.

Partidul S.O.S. România, condus de senatoare, a denunțat această acțiune ca fiind o încercare de a împiedica desfășurarea campaniei electorale a Dianei Șoșoacă pe teritoriul României. Astfel, Șoșoacă a rămas fără permis.

Vezi VIDEO: https://www.digi24.ro/video/sosoaca-a-ramas-fara-permis-dupa-ce-a-fost-prinsa-de-radar-2718293

Urmărește-ne pe Facebook, dar și pe Instagram, pentru a fi primul care află noutățile din județul Iași!

iunie 14, 2024

Euro 2024: România în competiție, programul meciurilor...

iunie 14, 2024

Trenuri directe către litoralul românesc. Începând de...

iunie 14, 2024

Salariul minim european este supus dezbaterii publice....

iunie 14, 2024

Persoanele sub control judiciar și arest la...