Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

De interes

Meniu

Stabilitate garantată: Plafonare până în martie 2025 pentru gaze și energie

Tarifele la gazele naturale și energie electrică vor fi menținute la nivelul actual până la sfârșitul lunii martie 2025, conform declarației lui Valeriu Steriu, membru al comitetului de reglementare al ANRE.

Steriu a subliniat importanța menținerii plafonării, chiar dacă prețurile de pe piața energiei sunt în scădere în prezent. Acest lucru este esențial pentru a asigura stabilitatea și accesibilitatea tarifelor atât pentru populație, cât și pentru consumatorii industriali.

Citește și: 200 de milioane de lei va costa încălzirea la iarnă.

„Până în 2025, avem o plasă de siguranță, aș putea spune, care poate avea, deși nu ne dorim să mai facem modificări, nici nu sunt anunțate în următoarele luni astfel de modificări. Monitorizăm permanent situația din toate punctele de vedere. Tocmai pentru a vedea dacă este necesară o intervenție, dar în clipa de față cred că predictibilitatea este cea mai importantă, astfel încât toate companiile care au bugete de pus la punct pentru anul viitor, populația la fel, să aibă în mod real o protecție și să avem cel puțin această iarnă și iarna viitoare cât mai liniștite,” a subliniat Valeriu Steriu.

De asemenea, la Sibiu are loc Congresul Central European al Gazelor Naturale, adunând specialiști în energie din diverse țări. Aceste informații ne-au fost transmise de corespondenta noastră, Carmen Vulcan.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

iulie 12, 2024

Finanțare „Infrastructuri verzi” pentru municipiile din Nord-Est....

iulie 12, 2024

Medicii subliniază importanţa unei hidratări adecvate. Temperaturile...

Fatal error: Uncaught ErrorException: md5_file(/home/adminis/public_html/wp-content/litespeed/css/d3077bc29edbf1d7496d3a7a0fceda71.css.tmp): failed to open stream: No such file or directory in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php:130 Stack trace: #0 [internal function]: litespeed_exception_handler(2, 'md5_file(/home/...', '/home/adminis/p...', 130, Array) #1 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php(130): md5_file('/home/adminis/p...') #2 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(837): LiteSpeed\Optimizer->serve('https://adminis...', 'css', true, Array) #3 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(330): LiteSpeed\Optimize->_build_hash_url(Array) #4 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(264): LiteSpeed\Optimize->_optimize() #5 /home/adminis/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): LiteSpeed\Optimize->finalize in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php on line 130